Gå til innhold

Budkrig om SAS


Håkon Fossen

Anbefalte innlegg

Det kan nå se ut som SAS snart er klare for salg, og det er de største selskapene i Europa som er interessert. Disse er British Airways, Air France-KLM-gruppen og Lufthansa.

 

British Airways bekrefter at de er interessert:

- Det er fuldstændig rigtigt set, og vi er i gang med konsolideringen. Willie Walsh (chef for fusionen mellem British Airways og Iberia, red.) har sagt, at han ser en række selskaber, som han synes kunne være interessante at få ind på lige fod med British Airways og Iberia, siger Peter Rasmussen, der er British Airways kommercielle direktør for Skandinavien og Island.

 

Fungerende konsernsjef i SAS, John Dueholm sin uttalelse:

- Det bliver de tre europæiske luftfartsgiganter Lufthansa, Air France-KLM og British Airways og ingen andre, der kommer til at drive konsolideringen i Europa. Hvis SAS kommer i spil, er der i udgangssituationen al grund til at tro, at alle tre spillere skulle være interesserede, siger John Dueholm.

 

 

http://www.business.dk/transport/giganter-klar-til-budkrig-om-sas

 

 

Men vi har jo hørt mange ryker opp gjennom årene om salg av SAS, men jeg har en følelse på at salg er like rundt hjørnet

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...