Gå til innhold

TM Cougar HOTAS - Pris og dato?


Håvard Lund

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen har har litt "inside information" og kan sladre om når TM Cougar kommer til Norge, og hva prisen blir? Såvidt jeg forstår vil prisen bli $299 i USA, lanseringsdato: en gang i September. Blir realt sur om jeg må importere det p.g.a. manglende interesse i gamlelandet.

 

Mvh

 

Håvard

 

BTW: Falcon 5.0 kommer om et par års tid.. arbeidet på oppfølgeren til tidenes beste F-16 sim har startet (for de som av en eller annen grunn ikke har fått det med seg [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, så har de ikke snakket for høyt om det da [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Her er noen linker + intervju:

http://www.delphi.com/falcon4/messages/?msg=17941.10" TARGET=_blank>Falcon V

http://www.simhq.com/simhq3/sims/interviews/falconv/" TARGET=_blank>Intervju med G2 Interactive, som er ansvarlig for utviklingen av Falcon V (bildene er fra Falcon 4, for tidlig å vise noe ennå fra Falcon V)

http://www.simhq.com/simhq3/sims/news/docs/g2interactive.shtml" TARGET=_blank>Pressemeldingen..

http://www.g2interactive.com/" TARGET=_blank>G2 Interactive studios - som skal gi oss Falcon V

 

Høres det fristende ut med multiplayer i en two-seat Falcon 15? Altså to sim flygere i hvert sitt sete [image]images/icons/cool.gif" border="0[/image] Det blir ikke bare F-16, men opptil fler andre flytyper man kan fly. Det viktigste er at flymodell og karakteristikk skal bli en del forbedret. Det som er litt morsomt er at med nye patches og addons er Falcon 4.0 grafisk sett utrolig oppadgående (og tung for selv kraftige PCer) til å være en fler år gammel fly simulator. Skyer har det vært klaget på i Falcon 4.0, det er noe av det som skal bli bedre.

Men G2 Interactive har tross alt nettopp startet, signet kontrakten og alt det der, det vil nok ta et par år før vi ser den. Bedre sent enn aldri, og folkene som skal gi oss Falcon V elsker Falcon 4.0 selv. kan det bli et bedre utgangspunkt? Neppe [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

En representant for G2 Interactive sier at de satser på å ha Falcon V klart neste høst, men vil ha seg frabedt å bli sitert på den uttalelsen.. det er for tidlig å love noe ennå, annet enn at Falcon 4.0 vil få en etterfølger som er enda bedre, og i tillegg til å være mer avansert også har en egen del for nybegynnere slik at de lettere kan komme inn i Falcon´s univers.

 

Mvh

 

Håvard

[ 26-05-2001: Endret av: Håvard Lund ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...