Gå til innhold

Steffen Andre Hustveit

Bidragsyter
  • Innholdsteller

    289
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    5

Innlegg skrevet av Steffen Andre Hustveit

  1. 15 minutter siden skrev Dag Baardsen:

    @Steffen Andre Hustveit

    Tips: https://forums.flightsimulator.com/t/scenery-creators-please-move-or-rename-your-modellib-bgl/307563/66

    Legg gjerne også ut en bitteliten forsmak i Thumbnail.jpg. Den som følger med i pakka di er standard-fila som kan byttes ut. Hvis du legger inn f.eks. en liten screenshot med akkurat de samme dimensjonene så vil flyplassen vises på en mye bedre måte i f.eks. content-lista i simmen  samt i verktøy som MSFS Addons Linker

    Ahh stemmer det. Er så lenge siden jeg har sittet med dette, så mye er glemt. Måtte ta meg en runde med YouTube for både sdk og blender da jeg startet opp igjen med dette for noen uker siden 😅 Pluss at noe var nytt også. 
     

    Det modellib greiene ja, skal jeg se nærmere på. Mener å huske jeg brukte et program som fikset dette automatisk,, eller var det noe annet 😅 Bytte Thumbnail har jeg ikke testet ut før , må prøves 🙂 

    • Like 1
  2. 24 minutter siden skrev Dag Baardsen:

    Ellers er jo VFR-meldepunktene for ENHA veldig kjekke:

    • Brumunddal bro
    • Nes bro
    • Stange Kirke
    • Løten Kirke

    image.png.ff04414aa5792c70d0a396179d98627c.png


    Faktisk ikke dumt! 👍 Har ikke tenkt på det faktisk. Får opp kirkene, og Brænneriroa 😃 Statig ting man kan putte på ja. 

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. 4 timer siden skrev Dag Baardsen:


    Takker så mye 😊 Ja fikk litt ånden over meg her. Så driver å pusler litt da vettu. Men jeg må nok komme med en ørliten oppdatering. Wood hotel skal egentlig stå 180 grader andre veien, pluss noen små-detaljer. Har den nesten klar i Blender. Men begynner å komme seg nå ja :) Si ifra om det er noe annet som burde være med 👍 

     

     

    ENHA blir bare bedre og bedre - nå også med trehotellet i Brumunddal! Goddt jobba, @Steffen Andre Hustveit!

    https://flightsim.to/file/4209/hamar-flyplass-enha

    image.png.aeb194f8c6d1885d360b5ddfa1944948.png

     

    • Thanks 1
  4. Inntil teknologien gjør VR billigere og bedre, tviholder jeg foreløpig på min gamle Trackir 4. Har lenge tenkt å bytte ut til den «nye» 13 år gamle Track ir 5, men prisen på denne de siste årene har jo vært til underholdning. Nå ser jeg at prisen har gått ned noe, men fremdeles kostbart for den saken.

    Googlet litt alternativer, ser at han som produserer TrackHat kommer med en ny sensor som kan forhåndsbestilles. Noen som vet noe mer om dette kan være verdt å prøve? Tenker da oppimot ir 5. Prismessig blir det sikkert ikke så langt ifra hverandre mtp moms og frakt fra UK, men tenker at teknologien er nyere (hvis ikke Track ir5 er blitt oppdatert med årene, det har jeg ikke sjekket ut).
     

    https://www.trackhat.org/trackhatsensor?currency=EUR

  5. Hey, 

    Noen som vet om det går an å fikse dette på et vis? Regner med det er feilkilder/manglende kilder fra bing som genererer snø på sommern akkurat på dette feltet? Såklart er det en flyplass midt i her som jeg har tenkt å fikse på. Prøvde å legge polygon rundt området og adde ground texture men det funket ikke. Tar i mot alle tips :)

     

    blabli.jpg

  6. 3 timer siden skrev alfme:

    Et flott stykke arbeid. Men ingen av mine fly (gratis og betalte) vil ta av fra denne flyplassen. Uansett hva jeg gjør med min Thrustmaster, eller manuelt fra panelet inne i flyene så vil de ikke flytte seg av flekken. Thrusteren(e) står i midstilling, og beveger jeg dem opp, så spretter de straks ned til midtstilling igjen. Lander jeg på denne flyplassen stopper flyene raskt, og motoren(e) slås av automatisk. Dette skjer på et par andre flyplasser også. Balnt annet ENSN og ENVY. Om jeg fjerner ENFG og ENSN oppfører flyene seg normalt.

     

    Heisann, Takk for tilbakemelding :) 

    Vedrørende mystisk motorkutt på de nevnte plassene, aner jeg ikke hva det kan være for noe. Har ikke hørt om dette før, mulig noen her har noen ideer om hva det kan være for noe😐 Foreløpige tilbakemeldinger er at det fungerer som normalt. Skal prøve å google litt på det selv så sjekke om det er et kjent problem :)

  7. 26 minutter siden skrev Hans Erik Bye:

    Herlig plass ! Glimrende arbeid! Tusen takk !!  Kjenner meg godt igjen fra mange landinger og besøk på kafeen på "Den himmelske freds plass" Eneste jeg har å si er at vindpølsene peker 180 grd feil. 😉

    Bare hyggelig og takk for tilbakemelding! 😃 Den sabla pølsa ja, skal vri den om til neste oppdatering ☺️ 

    • Haha 2
  8. Da har man jobbet litt med å total-renovere Leirin Flyplass. Den ligger jo veldig fint til der i valdres, men lett å glemme den litt også må jeg innrømme! 😬 Spesielt etter at Avinor la ned driften der. Valdres Flyklubb opprettholder i alle fall aktiviteten der, så det er bra. Plassen er vel til salgs også, så hvis noen har litt for mye av det gode, hvorfor ikke kjøpe den 🤣

    Uansett, her er et bidrag av den vakre plassen. Nye modeller og apron, terraforing osv. Skal vel være nedlastbar nå. https://flightsim.to/file/16170/fagernes-airport-leirin-enfg

     

     

    fag1.jpg

    fag2.jpg

    fag5.jpg

    fag7.jpg

    fag9.jpg

    fag10.jpg

    • Like 8
    • Thanks 8
  9. 1 time siden skrev Dag Baardsen:

    Aldeles knall med tilbakemelding. Vindpølsene er en såkalt "known issue" - den som er feilplassert er fra "default airport" - altså fra den som følger med simmen, og har vist seg vanskelig å få bort. Resten skal vi nok få gjort noe med.

    Selv opplever jeg en god del "lægg" på den versjonen vi la ut, men har ikke opplevd det tidligere mens vi har jobbet. Er det bare hos meg? Det er så stotrete at det nesten ikke er mulig å lande. Men de andre jeg har snakket med opplever ikke dette. Taxiskiltene er også svært vanskelige når det gjelder størrelse, noe som også er en kjent feil i MSFS, men her har jeg noen idéer til hva som kan prøves ut.

    En stund siden jeg har mekka flyplass nå, men på forrige sdk funket det med «exclude rectangle» for å fjerne default-pølsene, men sikkert prøvd dette og? 
     

    Har ikke fåttt testet Kjeller enda, men skal i dag. Gleder meg!! 😊

    • Like 1
  10. 1 time siden skrev Tor Arild Danielsen:

    Moro med Vermundsjøen. Fly in i mars og med MAF gudstjeneste med Thomas Midtsund,som har kommet med eget fly, har vært et høydepunkt om vinteren i mange år.  Etterpå nevargraut eller jeddekaker på Kafe Finnskogen. En flott opplevelse som nå stoppes av Coronaen. Jeg håper flystripa brøytes i år også, så en kan fly dit og besøke Kafe Finnskogen uten et organisert fly in.
    Jeg kan ikke huske vi har benyttet noen betegnelse på flyplassen, bare Vermundsjøen på frekvens 123,5. Et år mener jeg at vi var over 60 fly på isen samtidig.

    Jeg har ikke kjøpt FS2020 enda, men dette sceneriet fikk jeg lyst på.

    Tor Arild

    Ja, håper inderlig de brøyter allikevel. Når det først er sikkelig is og fine forhold, skulle det absolutt vært mulig.  Ok så det er pga corona altså. Man kan jo forstå det de som vil :) 

    60 fly ja! Har sett noen bilder. Veldig moro!
     

    Ellers er det vel Storsjøen som er operativ disse dager, aldri vært der men kunne tenkt meg bort nærmeste fremtid 👍

×
×
  • Opprett ny...