Gå til innhold

Terje Vanvik

Members
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Terje Vanvik

  1. Hei

     

    Et lite småfly behøver ikke koste allverden. En kompis av meg kjøpte nettopp en 4 seters Piper..eh...sak. (Et småfly er et småfly for meg, sorry "[smil]" ) Han betalte ca 300 000,- for herligheten. De løpende utgiftene kan senkes gjenom at men leier ut flyet til en lokal flyklubb når man ikke selv bruker det.

  2. Hepp

    Jeg oppgraderte nettopp dataen hjemme, og i forbindelse med dette forsvant bl.a. en link jeg hadde spart under favoritter. Den saven jeg hadde gjort av favoritter var tydeligvis fra før jeg sparte denne linken.

    Uansett...linken var til et tysk (tror jeg) selskap som i mars kommer til å gi ut et program der man kan lage gauges til FS2002. Jeg har gjort søk på div FS sider og google.com uten resultat. Derfor lurer jeg på om det er noen her som kjenner til denne siden og kan poste en link her.

    På forhånd takk [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

  3. Hei

    Ser på neste ukes flight-schedule at jeg er ført opp på "Flystevne 1000-1800" på lørdag. Det betyr vel at jeg kommer til å være der med en Super Puma. Vi sees!

    ------------------

    Terje Vanvik

  4. Hei

    Helikopter Service bruker Eurocopter Super Puma, og Norsk Helikopter bruker Super Puma og Sikorsky S-76C+. Helikopter Service har i blandt besøk av andre typer som f.eks. S-61 og Dauphin, men det er mest for ettersyn, de går ikke i fast trafikk fra Sola. Er du intressert så kan jeg maile deg avgangstidene til Norsk Helikopter.

    ------------------

    Terje Vanvik

  5. Det finnes ikke noe paneldesign program som støtter FS2000 til 100% pga at Microsoft ikke har sluppet SDK`en til panelene enda. Den linken jeg la ved som svar på ditt forrige innlegg leder til et program, Cfgedit, som har ganske bra, og som har såpass mye støtte for FS2000 som det går å få nå. Det er ingen av freeware programmene som støtter slike ting som cluster-gauges osv. Ellers så finns det jo et paneldesign program som kom med FS2000 Pro, men det var jo derimot ganske usselt.

    ------------------

    Terje Vanvik

×
×
  • Opprett ny...