Gå til innhold

ThomasHagen

Members
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av ThomasHagen

  1. Den 8.8.2023 klokken 21.22 skrev Thomas Ingebrigtsen:

    Du velger startpunkt i "World Map"-bildet, under "From". Da kan du velge mellom RWY-konfigurasjoner og Gate/Ramp/Parking. Ved de sistnevnte er flyet cold and dark. Dette gjelder især dersom du laster inn FP fra f.eks. Simbrief, da må du passe på ikke å velge startpunkt på kartet, kun i denne drop-down menyen.

    Vil også understreke at FBW er gratis, ikke behov for donasjoner etc. Dersom du vil ha payware med full "study" kvalitet kan du kjøpe "Fenix A320", men denne er basert på A320ceo, ikke neo.

     msfs.png.c184bb30d95a9fae30791b0c26f555cc.png
    seriøsenorskecasino.com/

    Som nybegynner er jeg også glad for å få hjelp.

    • Like 2
  2. Xbox Game Pass er en abonnementstjeneste som gir tilgang til et bibliotek med spill på Xbox-konsoller og PC-er. Lengden på Xbox Game Pass-abonnementet ditt avhenger av abonnementsplanen du velger. Flere abonnementsplaner er tilgjengelige for Xbox Game Pass, inkludert månedlige, kvartalsvise og årlige planer. Hvis du har kjøpt et årsabonnement for Xbox Game Pass, utløper det ett år fra kjøpsdatoen. Det er verdt å merke seg at hvis du har satt opp et abonnement med automatisk fornyelse, vil det fornyes på slutten av abonnementet ditt. Hvis du ikke vil at abonnementet ditt skal fornyes, må du sørge for å si det opp før fornyelsesdatoen. Personlig, siden jeg koblet til, har jeg bare hengt i det, vel, og av og til sittet i https://mostbet-no.org/.

×
×
  • Opprett ny...