Gå til innhold

thomassonor

Bidragsyter
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av thomassonor

  1. Hei. Får dere til dette nå? Jeg har forsøkt og selv om jeg fikk til å opprette en prosjekt med den andre typen oppfører deg seg likt som før. Endringer blir ikke synlige før close, open, load in editor, og ikke alltid da heller, noen ganger må det kjøres en build først. Opplever også at det ikke lar seg gjøre å fjerne modeller i pakkene, altså innplassering av en modell, for å sette inn en annen. Den forsvinner fra listen over objects, men blir ikke borte likevel. I ferd med å gi opp hele greien.

  2. Den 2021-7-26 klokken 23.40 skrev Frank Kristiansen:

    Jeg har en XBOX-controller tilkoblet, og har merket at den av og til vandrer både i cockpit og external, samt på World Map. Mulig det er samme problem hos deg? Hjelper å knipse litt på høyre stikke, så holder den seg i ro 🙂 

    Gå til Sensitivitet for den stikken og legg inn en deadzone på noen prosent i X-aksen på den. Da trengs mer utslag på den før den reagerer, og det ørlille draget du har på den nulles ut.

    • Like 1
  3. Den 2021-7-29 klokken 14.18 skrev YngveP:

    Er det noen flere som har "mistet" Thomas sin Askøybro og Sotrabro i siste oppdatering? Regner med at det kan skyldes en Japan oppdatering i denne siste word update 5? Han brukte jo jo noen broer fra Japan scenery?

     

    Hei. Det stemmer. Jeg ser på det. Microsoft har omstrukturert en del modeller jeg har brukt, så jeg må oppdatere. Broene er på plass i en pakke jeg har klar, men det er en del andre endringer jeg ikke tør la passere uten også å se på det. Det kommer, det kommer 🙂

    • Like 2
  4. Etter å ha oppdatert Sim Update har all ATC service på alle flyplasser jeg har besøkt forsvunnet. Det er som om Heathrow, Oslo, Bergen og Stockholm alle er gress-striper i skogen.

    Jeg har tatt i bruk Simbrief og Navgraph Charts, men kan ikke se at det skal ha noen direkte innvirkning på dette, siden data derfra i så fall må importeres som en .pln-fil. Har også lagt til Navigraph Navdata Center som holder navdata oppdatert.

    Er det noen som har opplevd det samme, eventuelt som har et løsningsforslag?

  5. Hei. Jeg fikk også denne updatenbved oppstart en dag, som lastet lenge og vel. Terrenget er ganske bra justert til å bli mer realistisk, mens øvrige komponenter vises ikke. Er det slik at terrenget kommer automatisk, mens øvrige må lastes/aktiveres i Marketplace?

  6. Jeg fikk en merkbar forbedring ved å oppdatere ALT som jeg hadde installert i Marketplace og tømte datacache filen. Det var en i en Youtube-video som hevdet at du kunne ha utdaterte modeller og annet som det tok mye kraft å forsøke å laste.

    • Like 1
  7. Den 28.5.2021 klokken 17.26 skrev Harry:

    Har windows 10 home 2004 edition og valgte denne linken fra listen hans.

    2021-04 forhåndsvisning av samlet oppdatering for windows 10 version 2004 for x64-baserte systemer (KB5001391)

    fikk feilmelding :  "the update is not applicable to your computer"

    Jeg sjekket over det hele mener jeg og fant ikke at jeg har denne kb updaten fra før.

     

    Takker for forslag.

    Fant du ut av en måte å få til denne? Har samme versjon som deg og opplever det samme.

     

  8. Oppdatering i dag. Lagt inn marinaer med flytebrygger og enkle båter i stedet for disse halvt nedsunke klistremerkene på en rekke steder nær flesland. Også litt frittliggende småbåter langs strandlinjen. Laget det som en egen pakke i pakken, mest for å holde det håndterbart for meg Selv. Håper det faller i smak. Husk at dette er enkle modeller som skal skape rett inntrykk fra luften, ikke imponere noen som oppholder seg på vannet.

    - Haakonsvern båtlag, Håkonshella, Alvøen - både inne i bukten og båtlaget langs veien, Grimstadneset, Dolviken, Hjellestad Marina, Bergens seilforening (Hjellestad/Milde)

    Microsoft Flight Simulator Screenshot 2021.05.02 - 22.14.09.72.png

    Microsoft Flight Simulator Screenshot 2021.05.02 - 22.04.55.03.png

    Microsoft Flight Simulator Screenshot 2021.05.06 - 18.33.51.87.png

    • Like 7
    • Thanks 2
  9. Lastet opp ny versjon i dag: https://flightsim.to/file/8938/bergen-features

    Inkludert modell av CircleK bensinstasjonen, Bybaneterminalen på Birkelandsskiftet med buen, ubåtbunkeren på Haakonsvern, lappet over avbildningen av en semitrailer ved rundkjøringen med anleggsarbeider, byggekran og forskjellige elementer på rett øst for flyplassen. Flere båter rundt omkring og mange terrengendringer for å ta bort "strukket" terreng ned mot vannet i mange viker rundt Flesland. Endret litt på lyssettingen og diverse på elementer fra tidligere versjoner.

    Microsoft Flight Simulator Screenshot 2021.04.04 - 00.25.51.61.png

    Microsoft Flight Simulator Screenshot 2021.04.02 - 00.29.37.27.png

    • Like 4
    • Thanks 4
  10. Hei.

    Ny versjon, med den karakteriske bergveggen utenfor den nye terminalen, som kan fungere sammen med Wombii's Flesland, om du leser dokumentasjonen godt 🙂

    Er det noen her som får til å "bake" teksturfiler sammen i Blender. Sliter med en del Google Maps modeller. Instruksjonene som ligger ute harmonerer ikke med virkeligheten. 

    Microsoft Flight Simulator Screenshot 2021.03.14 - 00.54.13.96.png

    • Like 3
  11. 19 timer siden skrev Kjetil Garpestad:

    Jeg får ikke exclusion rectangle til å fungere selv med navnebytte, så inntil videre er det bittelitt kosmetiske kompatibilitetsproblemer med Bergen Features addon v1.1. (Dobbelt gjerde og vegg gjennom gangtunnel + litt terraforming ved T3 og sørvest for 35).

    Jeg har tatt bort terraforming på nevnte steder i siste versjon av Bergen Features (v1.2.). Også fjernet gjerdet. Tror de skal går greit sammen nå. https://flightsim.to/file/8938/bergen-features

    • Like 2
×
×
  • Opprett ny...