Gå til innhold

Jonas Larsen

Members
  • Innholdsteller

    351
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Jonas Larsen

  1. Jeg tror ikke det er vits å prøve å gjenskape grafikken man ser på Youtube-filmer. Man må tenke på at som sitter der med fantastisk grafikk har mange tusen følgere og views og tjener derfor penger når de legger ut videoer. Hadde de vist filmer med dårlig grafikk hadde ingen giddet å sett på, og man hadde ikke tjent penger. Derfor tror jeg mange av disse makser ut absolutt alt og sliter med lav FPS. Flott å se på for oss, men jeg tror ikke det er noe underholdning for den som flyr.

     

    Ikke noe problem å få sånn grafikk. Hos meg vil jeg påstå jeg har minst like god grafikk som i mange av videoene. Jeg har dog en ganske grei maskin. Ikke noe problemer med fps her i gården, selv med høye innstillinger og tunge addons. Men problemet når det gjelder P3D er VAS bruk, ikke grafikk og FPS.

  2. Det er for dumt en stakkar ikke skal komme i gang fordi vi ikke har en P3D settings greie i forumet. Jeg skal knipse mine moderate settings i P3D og Nvidia Inspector, så lager jeg et innlegg i P3D delen av forumet og håper moderator der gjør den til sticky. Hang in there, Morten.

     

    PS: Må gi opp dette foreløpig da jeg har mistet Flickr pga min ISP la ned mailen med lite eller intet forvarsel, og jeg orker ikke lage noe nytt akkurat nå. Er noen av dere på FB har jeg bildene klare.

     

    Flott tiltak! Burde få noen som kjører heavy settings og veldig basic settings til å legge ut også, slik at man har 3 forskjellige valg basert på hvilken hardware man har.

     

    Kan du ikke bruke http://imgur.com/upload ?

  3. Merkelig. Vi har samme setup bortsett fra grafikk-kort, der har jeg 4gb. Jeg har fin flyt og aldri opplevd OOM. Kan du fortelle oss hvilke addons du kjører og legge ved bilder av innstillingene i simmen? Enig med Robert her, dette må være en brukerfeil.

     

     

    PS: Jeg byr 3000,-  ;D

  4. Kan anbefale deg å gå til innkjøp av FSUIPC. Da kan du assigne alt og finjustere akkurat som du vil. Min er satt opp slik (default tror jeg) at ved å ta opp throttlen et par % så vil spoiler bli armed, deretter kan jeg justere. I FSUIPC kan du også velge Gear Up, Gear Down etc, men mulig man kan gjøre dette i sim-menyen også.

  5. Etter å gått til anskaffelse av Bornholm X og børstet støv av Duke V2'en ville jeg utforske øya litt.

     

    Start up

     

    xGTEVHX.jpg

     

    Taxi. Her burde jeg jo skjønt at vi neppe kom til å få se noe av øya.

     

    A1GXDBq.jpg

     

    Takeoff!

     

    krK78pl.jpg

     

    Tåke....

     

    LY3yf8w.jpg

     

    Det lysnet opp!

     

    EE6pYet.jpg

     

    DOH!  :o

     

    o49psJ6.png

     

    Så da var det bare å snu nesa hjem igjen og heller finne ut hva denne øya har å by på ved en senere anledning  ;D

     

     

     

     

     

     

  6. Flere enn meg som fikk litt høy puls under takeoff da det nesten så ut som flyet skulle deise i bakken? Så nesten ut som den ikke hadde nok fart under rotasjon  ???

     

    Uansett en fantastisk maskin. Rørerende å se intervjuet med den gråtkvalte ildsjelen mens flyet var i lufta :)

×
×
  • Opprett ny...