Gå til innhold

Ole Christian Jøntvedt

Members
  • Innholdsteller

    133
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Ole Christian Jøntvedt

  1. Hei. Noen av dere som et 10.4 " lcd display som dere vil selge. Finner det på ebay men skulle gjerne hatt det før påske. Dvi er et must, hdmi hadde vært best :)

     

    Eller noen som har et forslag på hvor jeg kan bestille det slik at jeg får det før påske :)

     

    Sent fra min GT-I9506 via Tapatalk

     

     

  2. Hei alle sammen.

    Takker igjen for et flott forum som jeg besøker ofte.

    Det var jo fsweekend(2013) gjengen som virkelig fikk meg hektet på dette med simbuild. Har jo nå fått opp en grei 737-800 cockpit med prosim og mip fra Simworld. Cockpitsimparts OH er på vei :) Men som sikkert mange av dere vet så skriker man ikke høyt om at man driver med simulator..Så derfor håper jeg det finnes noen medlemmer her inne som er ifra Telemark. Savner jo en kaptein/co pilot som har litt mer erfaring en kompisene mine.

  3. Hvis du får smaken på cockpit bygging så kommer du til å angre på at du kjøper mye Saitek utstyr. Det gjør jeg :-/

    Noe er jo greit å starte med, men å svi av 10.000 kr syns jeg er galskap. Du får nok større glede av å kjøpe et enkelt Usb HID interfacecard og noen brytere fra ebay til noen få kr

  4. Nå som jeg endelig har kommet i gang med mipen så trenger jeg noen skjermer. 2 stk 15" og 2 stk 19 " widescreen. Er det noen her inne som har noen til salgs el vet om steder man kan få kjøpt slik. Er vel helst 15" jeg sliter med å få tak i.

×
×
  • Opprett ny...