Gå til innhold

Morten Stene

Members
  • Innholdsteller

    68
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Morten Stene

  1. Hei Tom

    Fantastiske bilder , men hva bruker du av tillegg på scenery ? Jeg får det ikke til å se så bra ut , jeg har laget Orthosphoto av Bergen og omegn , men lurer på hva mer du bruker. Kanskje hvis mulig  du kan legge ut en kopi av scenery ini filen din :-). Bruker X-plane mye, spesielt med Zibo 737 og FlyJSim Q4XP... og mest i Norge . Kanskje bildene er fra det siste prosjektet ditt . EDIT : Så nå at dette er testing av Norway Pro 2 WIP ..:-)

     

    Morten

     

  2. 4 minutter siden skrev Morten Stene:

    hei

     

    Du må laste ned og installere Microsoft OpenXR, les her : https://docs.microsoft.com/nb-no/windows/mixed-reality/develop/native/openxr-troubleshooting

    Jeg måtte inn i regedit og skrive om , skal se om jeg finner det igjen, mulig virker hos deg med en gang , men OpenXR må installeres. Jeg har Rift S , og virker som en kule

     

    Morten

     

    se her : https://flightsimulator.zendesk.com/hc/en-us/articles/360018555179-How-to-install-OpenXR-

  3. Hei Ernst.

    Blir altfor lite flyging siden jeg bare sitter å knotter på et eller annet landskap, og da blir bare for å sjekke at jeg ikke har bommet helt.

     

    Men jeg legger merke til på dine bilder som er av topp kvalitet, og med det mener jeg du har en dybdeskarphet jeg synes jeg mangler selv. Særlig legger jeg merke til det i P3D V3, men det begynte vel i siste versjon i v2.

    Så da er frågan, hva er det du gjør/har som ikke jeg får til eller finner ut av. Bruker ikke ennå noen tilleggsprogrammer for vær og slikt.

     

     

    Henger meg på denne , utrolig skarpe bilder .

     

    Morten

×
×
  • Opprett ny...