Gå til innhold

Arvid Lillerud

Members
  • Innholdsteller

    118
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Arvid Lillerud

  1. Dæsken, det høres ut som det er mye FOD på Værnes gitt ;) Men det er jo sikkert fordi det har vært mye annleggsarbeid på gang for å få til VærnesX :grin: Veldig bra stykke arbeid er det ihvertfall samt morsom addon for å gå å se seg rundt.

    Fortsatt God Jul til alle!

     

    A r v i d

  2. Gjaldt ikke de norske tilfellene kun take-off? Tror det var en case med at noen pilotas i de tidlige F-16 årene dro opp hjulhåndtaket for tidlig, med den konsekvens at forkantflap`n gikk opp, og maskinen satte seg på centerline-tanken. Correct me if i`m wrong.

     

    A r v i d

  3. Hei

     

    Det er av den grunn som Jan Peder nevner. Det har vært noen stygge eksempler opp gjennom årene. Ikke bare for at Ali Baba ikke skal vite det, men også medier som har møtt opp på skolen til pilotenes barn og ville høre hva "pappa" eller "mamma" drev med.

    At enkelte er navngitt er basert på noen "rules and reg" ift hvem som skal stå frem. Blant annet de som ble nevnt i posten ovenfor. Som regel Detachment Commanders/Skvadronsjefer.

     

    A r v i d

  4. Grunnen til at det ikke er mere imponerende har vel noe med ramaskriket som automatisk utløses hver gang disse kommer over tettbebygde strøk. Jeg venter egentlig bare på et oppslag fra noen nettaviser med tittelen "Flybråk over Oslo".

     

    A r v i d

×
×
  • Opprett ny...