Gå til innhold

Jan Gunnar Nystrøm

Premium Medlem
  • Innholdsteller

    295
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Jan Gunnar Nystrøm

  1. 2 timer siden skrev Erik Kristoffersen:

    Jeg har mista troa på Majestic. Jeg husker de viste bilder av Q300 i 2013 som skulle komme til P3D i 2015-2016. Den kom aldri. Hvis de trenger 5år på å porte et fly til fs2020 så gud hjelpe meg hvor mange år er det til vi eventuelt ser en Q100? 10-15år i fra nå? Nei JustFlight skulle ha laget en Dash8, etter min mening så er Majestic ute av gamet.

    Det er ikke mulig å portere et fly fra for eks P3D.Det har majestic og PMDG  prøvd og det går ikke,alt må lages fra bunnen av.Da tar det litt tid.PMDG brukte vel godt over 2 år på sin 737.

    Ha litt tålmodighet så får du et fantastisk fly  når det blir ferdig😂

  2. 1 time siden skrev mikced76:

    Vilken ska jag köpa RDPresets eller Salvuz. Någon som testat dessa. Kvaliteten från bilderna ser ganska snarlika ut. Det verkar som RDPresets är lite tyngre för datorn att köra, lägre FPS? Sen finns ju det förträffligt fina freeware så klart 😀

    https://flightsim.to/file/1946/enbr-bergen-airport-flesland      Prøv denne. Den er gratis og like bra som de du må betale for.

    RDPresets sin Flesland har det vært endel feil på men mulig at det er ordnet nå

  3. 10 timer siden skrev Bernt Inge Eide:

    Kan jo egentlig bli svimmel og kvalm bare av prisen der da. Men det hadde vært veldig gøy å prøve. Må vel vinne en del ganger i lotto først kanskje! 🙃

    Hvis du åpner linken i innlegget mitt lenger oppe så ser du prisene. 🙂

     

  4. 38 minutter siden skrev Chr. L:

    Ja, det har tatt tid. Den som venter på noe godt venter trolig ikke forgjeves, om en skal tro de som har fått utdelt betaversjoner. Pris og lanseringsdato kommer i løpet av denne eller neste uke.

    Det tar tid ja, men så får du et produkt som er 100% ferdig. Har kjøpt alle flyene deres opp igjennom årene å leverer alltid kvalitet.

    • Like 2
  5. 21 timer siden skrev Chr. L:

    Du er kanskje ikke klar over at det _ikke_ kommer til å være base package for MSFS-varianten av 737?

    Dette blir så jævli bra, kjøpes samme dag den blir tilgjengelig.

    Om den kommer som base package eller ikke har ingen betydning.Jeg tror den vil ligge på 100 dollar, og skal du ha de andre variantene 600,800 og 900 så blir det nok en oppgraderingspakke for hver variant.

     

  6. 9 timer siden skrev Vetle T. Fosse:

    Skjønner. I utgangspunktet så ønsker jeg, ihvertfall frem til vi får flere [og bedre] jetlinere å bruke minst mulig payware når greie freeware-alternativ er tilgjengelig. rfinder har alltid vært et veldig godt alternativ til å finne ruter, og i prinsippet så skal det fungere i MSFS så lenge AIRAC er lik den i simulatoren. Jeg føler på meg at løsningen ikke er å skaffe Navigraph, når jeg tross alt har rett AIRAC, og intersections + airways er lik som i simulatoren. Da vil det jo ikke hjelpe med Navigraph, eller?

    MSFS har siste AIRAC 2203 inne,beklager at jeg tok feil der :)

     

  7. 3 timer siden skrev Jan Reidar Storelvmo:

    Gleder meg mest til 737-800 og 777. Er vel disse jeg selv kommer til å kjøpe :) Muligens også dronninga. 

    Kommer nok til å kjøpe alt fra PMDG, men venter først og fremst på dronninga.Dessverre så ser det ut til at denne er sist i køen fra PMDG:)

    • Like 1
  8. Den 23.1.2022 klokken 15.42 skrev Henrik Isaksen:

    Gleder meg veldig til 737'en, men kommer nok til å avvente med den til -800 modellen kommer ut. Er hovedsaklig den og -8 (aka. MAX8) som jeg ser frem til. Håper de gir ut MAX'en før de eventuelt gir ut 777 og 747en.
    Ut ifra hva de har sakt (at -700 og -800en samlet vil koste mindre enn NGXu'en + expansions, og at prisen vil overraske oss) så tørr jeg tippe at den vil ligge på rundt 60-70$ stykke. Så venter heller på -800'en så jeg får den gratis, og et godt avslag på MAX'en. Prisen er kun spekulasjon vel å merke (Vi som kjøpte NGXu til P3D når den kom ut får 100$ i kreditt for NG3'en)

    PMDG har sagt at de skal gi ut 737 først deretter, 777 og 747,men mye kan skje så er vel bare å vente å se🙂

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...