Gå til innhold

Svein _ Nilssen

Members
  • Innholdsteller

    289
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Svein _ Nilssen

  1. Hehehe. ja vettu jeg holdt på og gjøre meg , kjærringa og ungen gal av denne hårføneren av en 360.

     

    har bare hamstra 3 spill til ps3 foreløbig. Resistance 1 ern da. mgs4 så klart og haze, men den var et litt angre kjøp, men men.

     

    Ellers så kjøpte jeg gt5 prologue og siren blood curse på ps store. og ja har aktivert home :)

     

  2. Ettersom jeg ble Dritt lei denne surringa og bråket på xbox 360 var jeg og kjøpte meg en ps3. Og vurderer nå og selge unna noen av xbox 360 spilla.

     

    SaintsRow 2

    Masseffect

    PGR4 Project gotham racing

    DarkSector

    Burnout Paradise

    Tom Clancys End war

    Alone in the Dark

    Star wars force unleashed

    Turok

     

    Det er spilla jeg vil kvitte meg med Har noen flere men dem vil jeg beholde.

     

    Kom gjerne med bud. Ikke under 100 kr Og husk det står vurderes solgt.

     

    Og ps er det noen som vil adde meg på ps3 så er nicket walkyrje.

  3. Er enig med Fredrik. Black Shark der har man heli. Og du får virkelig prøvd deg.

     

    Ang heli sim til fs9 / fsx ville jeg satsa på seahawk & jayhawk, dem er den jeg er mest fornøyd med til fs. Er payware. Men ellers så går det bare på ka-50 her i huset. Mens man venter på x-plane skal ligge i kassa :)

     

     

  4. Ønsker og selge Følgende x-box 360 Spill

     

    Forza 2 - 300 - 300. Nkr

     

    The Darkness - 300. Nkr

     

    Testdrive unlimited - 150 . Nkr

     

    Ghost recon adw warfighters 2 - 200 . Nkr

     

    Cm rally dirt - 200 . Nkr

     

    Selges samlet for 1000.- Nkr Mottaker betaler frakt. Send en pm om noen er interesert.

     

  5. Hehe' date=' meget mulig ;)

    Poenget er: Det er veldig lett å mene noe om en situasjon, men å faktisk sitte i situasjonen selv er det som teller. De som flyr seilfly vet hvor mye det å se ut av vinduet har å si, mens de som flyr motorfly kanskje lærer det samme, men har mye mer instrumenter og faktisk også en motor å holde styr på. Ikke at de er bedre til å håndtere oppgaver, men det er faktisk lett å ikke få med seg alt utenfor vinduet når du selv sitter bak spakene. Som dette helikopteret, de hadde nok ATC's instruksjoner på øret, en sjekkliste de skal gjennom, og om det var en ukjent flyplass kanskje også et flyplasskart å titte på, samtidig som de skal få med seg trafikken utenfor vinduene. Samme med motorflyet, de har en sjekkliste å følge, de har ATC på øret og flere instrumenter de kanskje klargjør mens de takser til stand eller runway. Ikke alltid lett å få med seg trafikken utenfor. Det er fort gjort at sånt skjer, så ikke konkluder med at noen bør ha øynene med seg før de begynner å fly osv. Det er vanskeligere enn du tror. [/quote'] jeg har da aldri konkludert noe som helst om at noen bør ha øynene med seg før dem begynner og fly osv . :)

  6. Forsiktig gutter' date=' VELDIG lett å være etterpåklok. Begge hadde sitt å være opptatt med, så det er ikke så vanskelig å havne i en sånn situasjon. [/quote'] Gutt du , kunne sikkert vært faren din :D Ja vet har vært i en lignende situasjon før. dog ikke med fly da men. :)
  7. Filmen var fin den, men vil tro den er fiksa litt på i et eller annet redigerings prog. :) Han brukte sikkert fs passenger,s. ang snakkinga til cabin personel. Og jeg vil også tro det er Fs 2004.

  8. Har vurdert og selge min xbox 360 med harddisk en trådløs kontroller.Xbox 360 VGA HD AV Kabel. minne kort. og 10 spill. xbox' date='en er ca 6 mnd gammel og fungerer som den skal. Noen som kan fortelle meg sånn ca hva jeg ville fått før den. Spillene som følger med er Forza 2. The darkness, Bioshock, testdrive Unlimited, Cm rally dirt, Over g fighters, Ghost recon adv warfighters 2, Saints rows, gears of war.Lost planet. Vurderer og selge alt ettersom jeg har blitt Nybakt pappa og all fritiden går til bleie skift arbeid:) [/quote'] Om noen kan hente hele greia selv i lillehammer området går den for 2500,- Nkr.
  9. Er vel en del igrunn jeg flyr rundt med' date=' men favorittene må være:

     

    -PMDG 737NG series

    -MADDOG 2006

    -PSS 757

    -Wilco PIC 737 Classic

    -Dreamwings Fokker 50 med Espen Øijordsbakken sitt F50 panel! [/quote'] Ang dreamwings fokker 50. finnes det noen andre plasser og laste dette ned, da dreamwings sin side er nede, borte ikke eksisterende lenger.

×
×
  • Opprett ny...