Gå til innhold

Arvid E. Sørensen

Members
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Arvid E. Sørensen

  1. Hvor står det at man ikke skal bruke instrumenter til å navigere etter når man flyr VFR ?

     

    Så jeg har altså brutt loven når jeg har navigert etter VOR, NDB'er og GPS mens jeg fløy VFR da ?

     

    Jepp du har nok brutt loven.Dette fordi du har sendt en VFR flightplan.

    Noe som irriterer noe jævlig er at noen har en tendens til å file VFR-plan, selv om cloudbase er på 005 (500ft). disse flyr etter instrumenter som de kanskje ikke har papirer til å håndtere. Vanvittig når en eller annen VFR dukker uanmeldt gjennom skydekket i apch-sektor, midt i mellom vanlig rutetrafikk.

    god helg.

  2. Jada Cato vi sender 20 og 50, en del afisplasser som gjør det. Nei på mårran blir det gjerne fort å gæli :crazy: Skal passe meg for det i ettertid :)

     

    Fin lønnsøkning på dere? Hørtes bra ut synes jeg, men penger får man aldri nok av :grin: God helg.

  3. joda dette er topp IPPC.

    Takk for sist Kjell,med god nais-opplæring i Bergen i fjor høst . Må jo skryte litt av deg og nais-systemet vettu. Uante muligheter der, oppdager noe nytt hver dag. Ikke lenge for utepilsen sitter skikkelig i Bergen? Fin by.

  4. Sjekk denne fra db:

    Jeg leste om noe programvare til et jagerfly som kræsjet hver gang flyet gikk inn for landing et sted i Israel. Det var deling på 0 som slo ut programvaren, konsekvent. Ingen skjønte hva det var, før noen kom til å tenke på det faktum at flyplassen lå langt under havnivå. Stedet var i nærheten av Dødehavet tror jeg, og ingen hadde tenkt på at et fly skulle fungere under 0 m over havet.

×
×
  • Opprett ny...