Gå til innhold

Kjell Loen

Members
  • Innholdsteller

    918
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Kjell Loen

  1. Når jeg skal fly på Vatsim så legger Squakboksen under FS09, slik at jeg må gå ut av FS for å legge inn og sende meldinger. Da er Fs i pause og synnes dette er fryktelig. Hva har jeg gjort galt. Jeg kommer meg på Vatsim.

     

    Kjell

  2. Hva anbefaler dere av disse. Fant ut at den ene Routefinderen kostet 15€ for 6 måneder. Den betalbare Vroute fant jeg ikke ut hva kostet eller for hvor lenge den perioden gjelder. Om det er for noen måneder eller om det er på livstid.

     

    Kjell

  3. Sliter med å komme meg på Vatsim. Prøvde i går kveld men ingen lyd. Etter over en times prøving ga jeg opp. Kjøpte ett headsett fra Dag her på simmen. Har en sterk mistanke om at det er mine innstillinger som er riv ruskende gale. I Squakboks går en inn på options/voice. Der har jeg følgende valg på input device, Wave C Media USB Headphone Set, Wave Nvidia® nForce Audio, Directsound C Media USB Headset og Directsound Nvidia® nForce Audio. Det er samme valgmuligheter under Output Device. Jeg regner med at Nvidia er lydkortet til pcen. Da er det bare ett av USB headset som er riktig. Er det enoe annet også som må stilles på for å få lyd. Hvilke innstillinger har dere?. Stor takk til Anders på ATC som sikkert var like fortvilet som meg.

     

    Kjell

     

    Kjell

  4. Har problem med å få Vroute til å virke. Får bare opp en ramme og 4 knapper på venstre side. Får ikke opp noe i midten av rammen. Er det noe mere som må innstalleres for å få den til å virke? Har prøvd å slå av virus og brannmur uten at det hjalp noe som helst. Det er gratisversjonen det gjelder.

     

    Kjell

×
×
  • Opprett ny...