Gå til innhold

Kenneth Warren Berg

Members
  • Innholdsteller

    185
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Kenneth Warren Berg

  1. En gang jeg var passasjer på PanAms rute 67k33 fra Flesland til Sørstokken, fikk vi beskjed om a ta tre loops før vi landet. Deretter måtte vi Circle to land på vannet. (Altså ditching). Temmelig ubehagelig!

     

     

    Kenneth

  2. Hei!

     

    Ser på Avinors Stavanger Lufthavn-sider, at det går et fly mellom Gøteborg og Stavanger som drives av et selskap som heter Wairarapa. Etter hva jeg har funnet ut, er dette et småflyselskap fra New Zealand... Kan vel ikke stemme. Noen som vet mer?

     

     

    Kenneth

  3. Har vært pax på 320 og 321, og syntes det var veldig kjekt med monitorene som viser utsikten fremover og under ved takeoff og landing!

     

     

    Kenneth

  4. Jøss ja, for all del ikke kjøp "My traffic" så lenge UT er tilgjengelig! Men, deres soundpatch bruker jeg, og den er gratis så den burde du laste ned.

     

     

    Kenneth

  5. Hei Jan!

     

    For min del er poenget med "dette" å sette spørsmålstegn ved en uttalelse. Når en hevder å være ansatt i et flyselskap, må det være lov å spørre om en er flyver. Så om Georg jobber i SAS eller annet selskap, hadde det vært nærtliggende å gi oss et saklig svar istedenfor å skjelle meg ut. Ikke sant?

     

    Itillegg er jeg skyldig i å ha det bittelitt moro ved å for en gangs skyld komme med kontra-replikk på Georgs stadige påstander.

     

    Ok?

     

    Kenneth

  6. Jeg jobber i flyselskapet, vister mitt ID kort.

     

    Er du flykaptein?

     

     

    Kenneth

     

    Nå må virkelig skjerpe deg.

    Hvis du har ikke noe fornuftig å komme med, så kan like godt holde din uhøflige kjeften.

    Se i speilet før du gjør narr av andre.

     

     

    Jeg har sett meg selv i speilet Georg, hva nå?

     

    Kenneth

×
×
  • Opprett ny...