Gå til innhold

Fredrik Bjørnebekk

Members
  • Innholdsteller

    409
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Fredrik Bjørnebekk

  1. 2 1/2 år så er jeg med jeg, men dette høres ut som et flott forslag for dere som er over 18, burde vel også la seg gjennomføre. si en dato og et sted så får du en respons på hvor mange som kan komme.. good luck ""

  2. copy... Men er ganske kjekk å ha hvis det er flere spørsmål sånn at det blir mer oversiktelig når du svarer, sånn at du deler litt opp. men som du sier ikke bare siter hele innlegget unødvendig.

  3. Hmm.. er ikke det et vetaranfly?

    Ligner på et jeg har sett som tilhører Norsk seilflyhistorisk forening.

    EDIT: nei det var visst ikke det flyet.

    Haha, behold for all del den artige seilflyhatten ""

     

    Hehe, K-7 og K-13 og alle disse brukes ofte til skoleflyging her i Norge fortsatt, forøvrig hadde vi en episode oppe på Starmoen i sommer med en kompis av meg på GK2, han opplevde at canopyen gikk opp i lufta helt av seg selv hele to ganger!

     

    Og ja, termikkhatten/pøsen som de kaller det, er et must ""

    Pøs

  4. Da kunne jo VATSIM og IVAO slå seg sammen, selvom de er utvandrere, hvis alt er så likt. Dette ville resultert i mye trafikk og flere ATC.

    Ta et søk så vil du se at dette er lite sansynlig.

     

    Men i henhold til den orginale saken så mener jeg at alder og erfaring ikke har noe å si. Jeg har faktisk Luftfartstilsynet i ryggen her for de lar 15åringer fly solo i seilfly så alder har ingen ting å si. du må jo uansett bestå en praktisk og skriftlig prøve før du får lov til å kontrolere på vatsim. Så de som ikke er erfarne nok blir nok luka ut der...

     

    Fredrik

×
×
  • Opprett ny...