Gå til innhold

Nicklas Winger

Members
  • Innholdsteller

    1 358
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Nicklas Winger

  1. 3 km klarer du fint på 12 min med normal kondisjon. Det handler bare om disiplin i grunn. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde latterlig kondisjon da jeg gikk inn i militæret. Men, da dagen kom og vi måtte løpe, så var det bare og fokusere på en ting igjennom de 12 minuttene. Var helt utkjørt, men alikevel så klarer man og hente ut litt ekstra de siste metrene, og jeg kom fint inn under 12 :)

  2. Nå har ikke jeg tatt utdannelsen selv, men har etter et par år her inne, og med en over gjennomsnittet intersse i fly, dannet meg et inntrykk av at utdannelsen absolutt er krevende. Det er noe som krever at du virkelig er dedikert og engasjert i det du holder på med.

     

    Kondisjonen tror jeg ikke er veldig relevant ifh. det å jobbe.

     

    Når det gjelder det å bli trent til og fly en 737, så er nok dette ingen enkel oppgave, nei. Men, når du først har gått tre år på skole, hvor flyging er en del av hverdagen din, så vil du nok være godt inne i prosedyrer og rutiner. Da går det vel mer i det å lære seg og håndtere et større redskap (Les: 737), og hvordan det håndterer, systemer o.l.

  3. I morgen, 9. mars kl 1045, detter det en maskin innom fra Thomas Cook på Sola. (DK1953) I følge madamen, som jobber på flyplassen, skal den være av større type, og har avgang igjen kl. 1140 (DK1953) mot karibien en plass, ettersom jeg forstod.

  4. Så det er amatørmessig bare for at du ikke liker det?

     

    Tror samtlige her inne bør oppdatere seg innenfor designtrender. Sjekk ut følgende sider' date=' så skal vi se hva som er amatørmessig:)

    Webcreme.com

    BestWebGallery

     

    Som sagt, ikke misforstå.

    Jeg synes bare det er noe med den menyen og området rundt der.

    Flere av sidene du referer til er flotte de, men mange av de mangler også den lille touchen. (Les: ikke alle)

  5. Synes kanskje dette er litt sært' date=' jeg. Det er Dag sin side, han burde ha veto-rett og rett til å bestemme. Dessuten synes jeg ikke poll er riktig, fordi da blir det folk som ikke har greie på design som avgjør. Det viktigste er jo å komme frem med et godt budskap. Ser at Peter-Hans sin leder, jeg har virkelig problemer med å se at det er flightsim.no. [/quote']

     

    Blir ikke det litt feil å si?

    Man trenger vel ikke ha peiling på design for å se om siden ser fin ut eller ikke. Hva gjelder brukervennlighet, så vet vi vel foreløpig lite om det, da vi bare har sett på bilder. Det gjelder vel for alle kandidatene.

     

    Selv har jeg litt problemer med å se din side som flightsim.no, da den rett og slett virker litt for enkel og amatørmessig. (Ikke ta det feil - jeg ønsker ikke å snakke stygt om arbeidet ditt, Olaf.) Det er noe med fargene og de meny-tabbene som gjør det tror jeg.

  6. Tøft da' date=' at 747 blir satt inn i kommærsiell drift på OSL!

     

    Og at du slipper det der jævla Thai fra CPH, uten skjermer.. [/quote']

     

    Foretrekker egentlig Singapore Airlines til Asia. Flydd med de flere ganger, og det er fantastisk.

×
×
  • Opprett ny...