Gå til innhold

Stian Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    1 330
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Stian Nilsen

  1. Velkommen tilbake, godt å se flere vender tilbake! :) 

    Velkommen tilbake til meg og :D Ser kontoen min er opprettet i 2003, begynner å bli en stund siden, var vel rundt 13 år den gang. Geir Teigo hjalp meg kjapt og trygt tilbake til min gamle konto da passord selvfølgelig var glemt både hit og til en epost adresse jeg ikke aner om eksisterer lenger.

    Kjenner dog igjen en del navn her ja, husker det var Dag Johansen(?) som styrte skuta den gang da.

     

    God helg da alle!

  2. 1 time siden skrev Jan Reidar Storelvmo:

    Testet 152 igår kveld av ren nysgjerrighet. Ingen problemer hos meg. Iallfall ikke i lav høyde. 152 er ingen racer med sine 100 hester. Eneste jeg oppdaget er at stallwarning er alt for treg med å slå inn. I virkeligheten skal den hyle 5-7 knop før stall. I simmen hyler den 1-2 knop før. Gjelder flere fly. Skal gjøre litt mer testing og rapportere den inn til Asobo. Om du har problemer med å fly fortere er det nok fordi du har for høy stigning eller flyr for ujevnt og ikke klarer å holde konstant høyde. Under stigning holder du 65-70 knop på full gass uten flaps. Fly KUN på hastighet. Om hastigheten går ned så senker du nesa på flyet. Går hastigheten opp så hever du nesa på flyet for å holde 65-70 knop. Under landing flyr du på 55-65 knop med full flaps helt til du er over rullebanen. Da drar du throttle rolig til tomgang, holder flyet en halvmeter over rullebanen helt til stall warning hyler og hjulene treffer banen. I virkeligheten om du lander før du har stall warning så kan du på småfly risikere at flyet spretter opp i lufta igjen (og risikere stall og havari) eller at du låser hjulene når du skal bremse pga for mye løft. Ellers er 152en en veldig fin maskin å fly i MSFS. 

    Virker som at du og jeg har lest samme bok! :D Bare at du har skjønt det og forklarer som en proff!

    • Like 1
  3. Når man så bildene av flyet så det rimelig helt ut med untak av understellet. Begge de to ombord hadde vel også spasert ut av flyet omtrent uskadd, så det gikk vel bra denne gangen.

    Men man kan jo fortsatt være nysgjerrig på hva som har skjedd

     

     

    Prøv å les under bildet før du svarer du! ""

×
×
  • Opprett ny...