Gå til innhold

Fredrik Moe

Members
  • Innholdsteller

    160
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Fredrik Moe

  1. HAHA come on! Er du seriøs nå? Viss disse påstandene stemmer tror du Hesthammer legger kortene på bordet til deg når du strengt tatt bare er en CC? Tviler sterkt på at dere i cabinen får vite alt som skjer dert fremme eller bytter dere på skift? :grin:

     

    En annen ting' date=' jeg er veldig for kildehenvisning bare så det er uderstreket, men hvorfor kunne ikke det skje med dem når alt tydligvis kan skje med SAS... forklar meg det Norwegian bastionen her inne!

     

    Hei Fredrik! Tror nå jeg er ganske seriøs ja. Joda vi har greie på det meste som skjer ombord. Får alltid tallene fra flygerne under briefing, som vi forøvrig alltid har sammen. Har vel ikke vært en briefing enda hvor vi ikke har hørt fuel, flyvetid osv osv osv.. Men dette kan du vel går jeg utfra? Jeg kan garantere deg at den dagen våre flygere begynner å trikse og mikse med sikkerheten, være seg fuel eller annet, ja da tror jeg de ikke lenger får være ansatt i selskapet.

     

    Ha en flott kveld...

     

    Olav [/quote']

     

    Jeg vet godt hvordan prosedyrene er og at det er briefing med hele crewet, der man går igjennom en hel del. MEN hvorfor skal dere vite om det evt. trikses med noe som helst? Kan banne på at det ikke er noen som helst firmaer som forteller CCene sine det. Det er vel bedre å holde en slik afære for seg selv, enn at hele firmaet vet det, og lekker til myndighetene og media, sett fra selskapets side vel å merke!

    Uansett håper jeg det ikke forekommer i hverken NAS eller SAS, eller hos noen andre!

    Her kommer man ikke videre uten noen form for bevis, derfor skal ikke jeg spekulere videre i dette ;)

  2. OK....jeg tar ikke en slik diskusjon på dette forumet. . Men som sagt fly med hva dere vill' date=' og om dere ikke har info om slike hendelser er det sikkert for de dere ikke skal ha det heller.

     

    Personlig har jeg syntes det har hvert fint og fly med Norwegian noen ganger, men komm ikke og fortell meg at kvaliteten ikke reflekteres i pris. Skjønner dere ikke det da kan det være det samme egentlig.

     

    Men det er mulig jeg formulerte meg for bastant noe som ga et for sterkt bilde, når jeg leser det på nytt..men det er ikke tatt ut i fra lufta... [/quote']

     

    Kan jo sende Thomas Hesthammer en mail jeg og referere til det du har sagt her, og få en uttalelse fra ham om dine påstander? Tror ikke jeg hadde jobbet ombord hadde sikkerheten vært dårlig. Har kone og to barn å komme hjem til ser du :)

     

    Olav

     

    HAHA come on! Er du seriøs nå? Viss disse påstandene stemmer tror du Hesthammer legger kortene på bordet til deg når du strengt tatt bare er en CC? Tviler sterkt på at dere i cabinen får vite alt som skjer dert fremme eller bytter dere på skift? :grin:

     

    En annen ting, jeg er veldig for kildehenvisning bare så det er uderstreket, men hvorfor kunne ikke det skje med dem når alt tydligvis kan skje med SAS... :/ forklar meg det Norwegian bastionen her inne!

  3. nei, vil jo helst ha mitt privatliv for meg selv og ikke la andre folk få se hva jeg gjør til en hver tid! Men en ting jeg ikke skjønner er dette hysteriet rundt bio registrering ved insjekk? Etter hva jeg har skjønt så vil det være mye mer effektivt å sjekke inn! Tviler sterkt på at SAS har skummle baktanker ved å levere alt til amerikanerne... Jeg har jo blitt fotografert og scanna i USA uten at jeg finner det som en stor krenkelse. ""

  4. Nei - det er ikke lett for deg å være balansert i synspunktene når det gjelder SAS vs. NAS med det SAS-emblemet du bruker til navnet ditt ""

     

    Jo er ganske klart det! Ikke kom her å si hvem som er mest mediekåt her av de aktørene, som til nå bare er blitt syting fra ende til annen... Lar det vile der jeg...

     

    Men somsagt så må vel NAS ha litt friskt kapital i kassa si snart haha "" Så stå på NAS så kanskje dere greier å tjene litt penger før 2010 """"

  5. NAS har funnet ut at dem vil stevne SAS for en halv milliard NOK... Nå begynner sirkus Kjos og Co. virkelig å gå meg på nervene! Kan ikke folka i NAS drive et flyselskap istedenfor å bare saksøke i hytt å pine fordi dem ikke tjener penger her i Norge? Leste dette på Boarding og på E23 .

    PS: Les kommentarene på E24 så får man et lite inntrykk av hva folk begynner å mene om Kjos og resten av Syt og Klag AS """"

     

    Gidder ikke å si mer om det jeg...

  6. " men for vårt hjemlige store flyselskap vil det ta lengre tid før passasjerene får summetonen" ... og det er jeg evig takknemlig for! Ikke [*********] om jeg her lyst til å høre på sidemannens preiking om ting som ikke jeg bryr meg om ""

  7. Ikveld er det en dokumentar om et dc3 som ble skutt ned under "mystiske" omstendigheter over Østersjøen i 1952... Har hørt og følgt litt med på denne hendelsen, og kan si det er en spennende historie dem har å fortelle!

    Litt mer info på NRK`s sine sider.

     

    Programmet starter kl 21.30 på NRK1.

  8. Nå syns jeg Mr. Norwegian blir mer og mer latterlig når han slenger ut i hutt og pine at SAS bare er korupte og vil alle mennesker i verden vondt! Når han kommer med slike utalelser i media! Prøver han å sverte SAS så han kan komme billig unna en elendig sommer med mye kritikk ? ""

    Ser ikke SAS kommer med slike mindre gjennomtenkt kritikk av Norwegian... Nei nå får han roe ned med slik drittkasting! ""

×
×
  • Opprett ny...