Gå til innhold

Ole Reidar Dvergsdal

Members
  • Innholdsteller

    806
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Ole Reidar Dvergsdal

  1. Har hatt ein gjennomgang av diverse addons eg har liggande som følge av at eg har skrive omtale av dei. Sidan eg har lite tid til å fly for morro vel eg å selge desse vidare. Det er altså snakk om boxed utgåver med alle manualar osv.

     

    Alle produkta er for Flight Simulator X og vert solgt til halv pris. Ved kjøp av to eller fleire produkt av samme person spanderer eg frakt :)

     

    PMDG Mcdonnell Douglas MD-11X:

    Les omtale her

     

    Kr 265,- + frakt

     

    Dornier Do-27:

    Les omtale her

     

    Kr 130,- + frakt

     

    Venice X:

    Les omtale her

     

    Kr 125,- + frakt

    VFR London X:

    Les omtale her

     

    Kr 150,- + frakt

     

     

     

  2. Flott med nytt design, men funksjonaliteten i Opera var dårlig merkar eg. Så på den sida håpar eg det blir bedring. Går ikkje an å scrolle med musa og ingen av menyvalga fungerer før ein maskerer som Internet Explorer.

  3. Inspirert av Mount Everest Maraton på Discovery i går bestemte eg meg for å ta meg en flytur i Himalaya (fann ut at det var ei stund sidan sist). Turen gjekk får Katamandu Intl. til Lukla (som har sine særegenheiter som dei fleste veit om). I Katmandu var det tåke og dårlig ver, men underveis på turen letta veret og ved destinasjonen var det klart og god sikt.

     

    Håpar bilda fell i smak.... :)

     

    bilde1.jpg

     

    bilde2.jpg

     

    bilde3.jpg

     

    bilde4.jpg

     

    bilde5.jpg

     

    bilde6.jpg

     

    bilde7.jpg

     

     

  4. Då min gode gamle travar, joysticken, har bestemt seg for at eg kun kan få svinge til høgre har eg sett meg "nødt" til å ta steget vidare til yoke og pedaler. Har sett på CH sine produkt, men synes desse er ørlite grann dyre dersom eg skal kjøpe det nytt her til lands. Så dersom nokon har dette liggande så skrik ut så kan vi kanskje bli enige om en ok pris.... :)

×
×
  • Opprett ny...