Gå til innhold

Andreas Eriksen

Members
  • Innholdsteller

    533
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Andreas Eriksen

  1. Hvis alt går etter planen så vil det nye callsignet til SasBraathens bli "Norseman". Det vil bli tatt i bruk fra 1 August.

     

    Setter opp en vote her om hva dere synes om det nye callsignet deres.

  2. Her i bodø hadde vi for tre dager siden to eller tre dager der vinden var mindre enn 5 knop (wind calm). Da valgte ATC og gjøre "det beste for byen", nemlig at flyene landet på 07 og tok av på 25 siden de flyr rett over boligfelter når de tar av på 07

  3. I dag da jeg skulle dra til skolen, så hørte jeg en ganske kjent lyd. Hørtes ut som et av flykllubbens fly, men da jeg så opp så jeg en lang kondenstripe som begynnte i nord og strekte seg videre til sør. Da jeg fikk øye på flyet så det ikke ut som en liten piper. Så mer ut som en B738, men hørtes jo ut som et småfly. Noen som også så dette? Eller kanskje som vet hvilket fly det var?

  4. Nå ble jeg faktisk litt forvirret her... Det legges ut satelitt bilder av hele bodø by, og det er inklusive den militære delen av flyplassen vår!!! Men hvis jeg tar med kameraet mitt og begynner å fotografere flyene, så er det fult ulovelig. Disse satelitt bildene er jo mye bedre enn noen usle bilder av en byggning som du så vidt klarer å se hvor den egentlig står henne. Hvilken verden er det vi lever i?

×
×
  • Opprett ny...