Gå til innhold

Frode Grønnestad

Members
  • Innholdsteller

    280
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Frode Grønnestad

  1. Dersom simulatoren er i drift under åpningstidene til museet på søndager så kan gjestene få prøve seg med en 10 minutters tur til kr 100,-. For de spesielt interesserte så er det bedre å ta kontakt med oss og leie den utenom åpningstidene. Da leies den ut på timebasis til kr 600,-/time. Dersom dere er 2 personer som flyr sammen så blir det 300,- på hver for en time. Dette må da avtales med meg eller Espen på tlf. eller e.mail.

  2. Dere trenger ikke å vente helt til sommeren. Den er åpen for utleie nå også. Det er bare å sende en mail til meg eller ringe for å avtale tid. Prisen er kr 500,- for en person pr. time, eller kr 600,- for 2 personer pr. time (da blir det 300 på hver).Tlf Espen 98245538 eller Frode 40201701

  3. Microsoft ESP

    System Requirements

    Minimum requirements are Windows

    XP SP2 or later, a 2.0GHz or higher

    CPU–single core, 1GB RAM, 20GB or more

    of free hard drive space, 32X DVD drive,

    DirectX9- or higher-compliant video

    card with 128MB or higher video RAM,

    DirectX9 or higher hardware compatibility,

    sound card with speakers or headphones,

    and a mouse or other hardware device.

  4. Trenger egentlig ikke taxevei inn til den hangaren, men en vanlig vei hadde vært fint, og hvertfall plassert en hangard der som ser noenlunde lik ut som den i virkeligheten. Hvis du legger litt ekstra arbeid ned i Sola så kan du få komme å fly 737'en vår der når du er i Stavanger neste gang. Hadde vært fint med litt flere bilder fra forskjellige vinkler. Jeg kan gjerne bistå med litt arbeid dersom du trenger hjelp.

  5. Hei, dette ser jo kjempebra ut. Har faktisk selv sittet å begynnt på en oppdatering av ENZV, men nå som du har gjort så bra arbeid så legger jeg mitt på is. Jeg ser ut i fra bildet at du ikke har tatt med Sola Flymuseum i nordenden av flyplassen. Det hadde vært veldig fint om du kunne lagt til denne hangaren også med taxe vei inn. Det er litt viktig for oss som faktisk har Sola som hjemmebane og siden simmulatoren vår er plassert i den hangaren.

  6. Vi kommer til å leie ut simmulatoren vår på Sola når den blir ferdig. Vi fikk 3 stk prosjektorer i går og holder på å bygge eget rom til den nå. Vi satser på å få den så bra at vi kan leie den ut både ti entusiaster og ti piloter som vil ha trening. Timeprisen ha vi ikke helt bestemt ennå. Hensikten blir ikke å trø igjennom mest mulig folk i den, men heller få de som er skikkelig interesserte. Blir prisen for lav så blir det litt tivoli fenomen over det slik at alle folk leier seg en time bare for morro skyld. Den blir såpass avansert etterhvert at vanlige folk ikke har så stor glede av å fly den. Vi er jo heldige da som har fått egen plass på Sola Flymuseum slik at vi har en nøytral grunn å ha det i, sammtidig som at vi ligger midt i flymiljøet på Sola. Interessen er ganske stor allerede og vi ser for oss at det kan bli ganske stor pågang på å leie den etterhvert som den blir ferdig.

×
×
  • Opprett ny...