Gå til innhold

Lars Chr. Hansen

Members
  • Innholdsteller

    1 134
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Lars Chr. Hansen

  1. Flyet skulle vente på oss i Haugesund en 10 timers tid, og da vi og pilotene kom tilbake til flyplassen så viste det seg at Haugesund ikke hadde riktig (eller fungerende) APU for Dash8-100.

    Vi kom til bekmørkt fly, fikk satt oss på plass ved hjelp av lommelykt-lys, mens pilotene skulle foreta en batteristart.

     

    Bare for å pirke litt. Var nok GPU dem ikke hadde som a) fungerte eller b) ikke passa :)

  2. Hmm... Etter å ha sett innslaget på Norge idag tidligere idag, virka det egnetlig som det bare hadde vært smartere å gå inn i museet som ligger 2 meter lengre bak (som er gratis forresten) å gå opp i tårnet? Kommer MYE høyere, slik at du slipper håpløse stolper osv. itillegg er det jo scanner der oppe. smile

     

    Mathias

     

    Fordi SAS museumet kun har åpent 2 dager i uka? :)

  3. Siden enkelte ikke klarer å gi et ordentlig svar :P Så ja.. Det er blitt bygget en ny terminal, som visstnok allerede er for liten iallfall utenlandsdelen (går direktefly fra Kirkenes til Tyskland på sommeren). Terminalen stod ferdig i 2005.

  4. Oh yeah! Folk som skal fra Vadsø til Sandane er alltid like kjekk! Nå har vi i tillegg avtale med Norwegian' date=' så vi må bruke Widerøe via KKN til TOS og videre med Norwegian til Oslo, for og så igjen bruke Widerøe til Sandane.. så Bookinghverdagen har blitt hardere! Men jeg trives maks og synes det er kjempekjekt å være her!

    [/quote']

     

    Er det ikke enklere å booke dem Vadsø-Kirkenes med WF og DY fra Kirkenes til Oslo og WF fra Oslo til Sandane da? :)

  5. Men i Widerøe bruker vi manuelle loader og balance sheet' date=' så da tar det meg 22,5 sek å balansere flyet med 1 på klapp. om forholdene tilsier dette da seff. [/quote']

     

    Bruker du så lang tid på det? :)

×
×
  • Opprett ny...