Gå til innhold

Carl Fredrik Ness

Members
  • Innholdsteller

    107
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Carl Fredrik Ness

  1. Jeg var på EWR i forrige uke, da måtte jeg hente bagasjen etter innsjekking til USA dog (Kanskje du kommer inn på en annen terminal?) Men da måtte vi hente bagasjen til en transfer desk, og vi fløy med Continental fra OSL til EWR, og fra EWR til TUL, som også var Continental. Men gikk greit :) God tur!

     

    PS: 2 timer på EWR er bra tid :) Bare du ikke blir alt for forsinket.

  2. Hei hei!

    Etter mye arti flyvning i FSX så syntes jeg jo absolutt dette er en flott simulator :)

     

    Men iblant savner jeg litt mer spenning og lurer på om det finnes noen kampfly simulatorer der ute som er verdt å prøves? Helst av nyere dato og ikke WW2, men er det noe bra der ute så si ifra ;)

  3. http://www1.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=174517

     

    Med det svært avanserte underholdningssystemet er det mulig for passasjerene å se på direktesendt TV, se satellittsendinger fra et amerikansk satelittnettverk, kjøpe en av 25 filmer og høre musikk fra et audiotek på over 3000 sanger.

     

    Flyvertinnene får også en lettere arbeidsplass, bestillinger av mat og drikke skjer gjennom dataskjermen. Dette reduserer behovet for å fly mellom flyets bysse og passasjerne som kaller på flyvertinnen.

     

    For de som absolutt ikke greier seg uten internett, er det lagt opp til et kablet nettverk i flyet og kontakter for tilkobling ved setet. I mellomtiden kan passasjerene chatte med hverandre via skjermene i hodestøtten og et kombinert tastatur og fjernkontroll.

     

    Ikke dårlig!! :)

×
×
  • Opprett ny...