Gå til innhold

Featured Replies

Skrevet

For meg er pinnekjøttet det viktigste. Så kommer ribba og julepølsa, og deretter gode drikkevarer:) For ikke å snakke om riskremen:)) God jul folkens! :)

Skrevet

Er nok pinnekjøtt her og. Ingenting annet som gjelder :D

Skrevet
  • Forfatter

Nei, folkens idag skal jeg ha en forsmak på julaften så jogger jeg ned på Rema å kjøper pinnekjøtt hehehe :)

Skrevet

Varierer veldig, har hatt alt fra Grandiosa til pinnekjøtt og ribbe.. de to sistnevnte er ikke noen favoritt hos meg, så jeg lager meg oftest en god middag av fjærkre eller en god biff eller noe sånt.. :)

Skrevet

Enig med Lars! Har selv alltid hatt lyst på Grandiosa på julaften, men aldri fått lov :grin:

 

Sist jul var jeg utenlands og da ble det bl.a. nudler, men ellers er det mest ribbe som gjelder.

Skrevet

Her går det i Ribbe. Starter med en gang Fjordlands Juletallerken kommer i butikkhylle, og avsluttes med skikkelig hjemmelaget ribbe. Får aldri nok av ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe.

 

 

Hei hå, nå er det jul igjen ......

Skrevet

Pinnakjøtt og julabrus her! :)

Og riskrem selvfølgelig! :D

Skrevet

Selv om Ribbe og Torturert kjøtt (Pinnekjøtt) ikke er favoritten min, så blir det alltid det på jul. Akkompagnert av Lervig's Juleøl, og Akevitt.

 

I år, som så mange andre år, blir det genuin utenlandsk mat!

Skrevet

når julen feires hjemme i Norge, så er det pinnekjøtt på julaften med tilbehør, og så er det som regel fisk på 1. dagen, evt noe annet lett, og så kommer ribba på 2.dagen (25.12). det hele skylles godt ned med øl, akevitt og cognac etter mate :)

 

Når jul feires i tyskland (med svigers), så er det en god blanding av mat, men det går i mye svin....også her blir det skyllet ned med mye øl og schnapps :)

 

Anders

Skrevet

Hjemme hos oss er det så strenge matradisjoner på julaften, at all mat uten pinnekjøtt og litt pølse, er forbudt!!!

Julebrusen er aldri langt unna på julaften!!!!

 

1. Juledag blir det middag hos bestemor, hvor bordet er dekket med masse ting eg ikke en gang tørr å gjette på, hva er!!!

Skrevet

Ribbe, sossiser og alt annet tilbehør.

 

Til dessert Multer fra Varangerhalvøya-manditory!

 

eller sist jul jeg spiste multer var de fra Andenes. Men shit samma ingen skikkelig julestemning uten grevinnen og hovmesteren 2115 23.des og multer like før gavene.

 

God jul!

Skrevet

Ribbe med godt tilbehør. Så blir det medisterkaker å julepølser i tilegg. 1. dagen er det pinnekjøtt, og 2. dagen ribbe igjen :P

 

Drikke blir da hvis jeg må kjøre/holde meg edru, julebrus eller alkoholfri øl(kjempe digg med øl uten alkohol og igrunn ;) ) - eller ett glass rødvin eller to hvis jeg slepper å kjøre i år.. =)

Skrevet

På julaften er det ribbe. Til drikke er det julebrus, øl og akevitt. Til dessert er det enten fruktsalat eller riskrem, hvor sistnevnte uten tvil er favoritten.

Skrevet
  • Forfatter

Jeg var adventist tidligere og der var svinekjøtt fy mat. Men hva pokker? Skal en sekt bestemme hva jeg skal spise? Nei tenkte jeg og kom meg helskinnet bort fra galskapen . Juleribba og pølsa skal ingen få lov å ta ifra meg :)

Skrevet

Jeg tenker det finnes andre(kanskje omstridte?) grunner til at en bør holde seg litt unna svinekjøtt, enn akkurat religionen. Men enkelte religioners uaksept for svinekjøtt må på den annen side ha et opphav. Til å kunne svare på hva det evt. skulle være, er jeg litt for lite skolert i Bibelen, Koranen og Torahen til å kunne si noe om.

Skrevet

hær i nord går d nok i Ribbe med div tilbehør.

etter middag går d gjærne i is, multer å det som verre er. hehe

drikke går d i Mack juleøl, akevitt, julebrus.

 

jada, ikke så lenge igjen jo.:)

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …