Skrevet 23. november 2011 13 år For meg er pinnekjøttet det viktigste. Så kommer ribba og julepølsa, og deretter gode drikkevarer:) For ikke å snakke om riskremen:)) God jul folkens!
Skrevet 23. november 2011 13 år Akkejak,,,ja og ribbe,kjøttkaku, medisterpyshje, griseple, surkål og lefse da sjølsagt
Skrevet 23. november 2011 13 år Lenge til Jul enda da men la gå :grin: Pinnekjøtt er ekte julemat, hvertfall for min del. Ingen diskusjon
Skrevet 23. november 2011 13 år Her er det ribbe med rødkål, poteter, svisker (så man får det fort ut igjen.. Hard mat for magen), sossisser og grønnsaker.. Førstedagen er det fisk God jul, dere
Skrevet 23. november 2011 13 år Ribbe, sossiser og andre medister-snadder : ) Pinnekjøtt er romjulsmat for meg : ) Drikke til blir ofte rødvin da eller en god øl
Skrevet 23. november 2011 13 år Ribbe med medister pølse/kaker surkål+rødkål og poteter. Riskrem til dessert hos far 1. dag er det enten det samme eller fisk hos mor
Skrevet 23. november 2011 13 år Forfatter Nei, folkens idag skal jeg ha en forsmak på julaften så jogger jeg ned på Rema å kjøper pinnekjøtt hehehe
Skrevet 23. november 2011 13 år Varierer veldig, har hatt alt fra Grandiosa til pinnekjøtt og ribbe.. de to sistnevnte er ikke noen favoritt hos meg, så jeg lager meg oftest en god middag av fjærkre eller en god biff eller noe sånt..
Skrevet 23. november 2011 13 år Enig med Lars! Har selv alltid hatt lyst på Grandiosa på julaften, men aldri fått lov :grin: Sist jul var jeg utenlands og da ble det bl.a. nudler, men ellers er det mest ribbe som gjelder.
Skrevet 23. november 2011 13 år Her går det i Ribbe. Starter med en gang Fjordlands Juletallerken kommer i butikkhylle, og avsluttes med skikkelig hjemmelaget ribbe. Får aldri nok av ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe ribbe. Hei hå, nå er det jul igjen ......
Skrevet 23. november 2011 13 år Ribbe, pinnekjøtt, julepølser og salt potetgull, faktisk (det skal sies at det er mye tilbehør også). Og når det kommer til drikke går det i juleøl og akevitt. Awesome dinner is awesome!
Skrevet 23. november 2011 13 år Selv om Ribbe og Torturert kjøtt (Pinnekjøtt) ikke er favoritten min, så blir det alltid det på jul. Akkompagnert av Lervig's Juleøl, og Akevitt. I år, som så mange andre år, blir det genuin utenlandsk mat!
Skrevet 23. november 2011 13 år når julen feires hjemme i Norge, så er det pinnekjøtt på julaften med tilbehør, og så er det som regel fisk på 1. dagen, evt noe annet lett, og så kommer ribba på 2.dagen (25.12). det hele skylles godt ned med øl, akevitt og cognac etter mate Når jul feires i tyskland (med svigers), så er det en god blanding av mat, men det går i mye svin....også her blir det skyllet ned med mye øl og schnapps Anders
Skrevet 23. november 2011 13 år Hjemme hos oss er det så strenge matradisjoner på julaften, at all mat uten pinnekjøtt og litt pølse, er forbudt!!! Julebrusen er aldri langt unna på julaften!!!! 1. Juledag blir det middag hos bestemor, hvor bordet er dekket med masse ting eg ikke en gang tørr å gjette på, hva er!!!
Skrevet 23. november 2011 13 år Ribbe, sossiser og alt annet tilbehør. Til dessert Multer fra Varangerhalvøya-manditory! eller sist jul jeg spiste multer var de fra Andenes. Men shit samma ingen skikkelig julestemning uten grevinnen og hovmesteren 2115 23.des og multer like før gavene. God jul!
Skrevet 23. november 2011 13 år Ribbe med godt tilbehør. Så blir det medisterkaker å julepølser i tilegg. 1. dagen er det pinnekjøtt, og 2. dagen ribbe igjen Drikke blir da hvis jeg må kjøre/holde meg edru, julebrus eller alkoholfri øl(kjempe digg med øl uten alkohol og igrunn ) - eller ett glass rødvin eller to hvis jeg slepper å kjøre i år.. =)
Skrevet 24. november 2011 13 år På julaften er det lutefisk med erterstuing, bacon, poteter og gulerøtter Snadder
Skrevet 24. november 2011 13 år På julaften er det ribbe. Til drikke er det julebrus, øl og akevitt. Til dessert er det enten fruktsalat eller riskrem, hvor sistnevnte uten tvil er favoritten.
Skrevet 25. november 2011 13 år Er hos svigers på julaften og de varter opp med pinnekjøtt og lutefisk. Når det gjelder drikke går det i øl og akevitt.
Skrevet 25. november 2011 13 år Forfatter Jeg var adventist tidligere og der var svinekjøtt fy mat. Men hva pokker? Skal en sekt bestemme hva jeg skal spise? Nei tenkte jeg og kom meg helskinnet bort fra galskapen . Juleribba og pølsa skal ingen få lov å ta ifra meg
Skrevet 25. november 2011 13 år Jeg tenker det finnes andre(kanskje omstridte?) grunner til at en bør holde seg litt unna svinekjøtt, enn akkurat religionen. Men enkelte religioners uaksept for svinekjøtt må på den annen side ha et opphav. Til å kunne svare på hva det evt. skulle være, er jeg litt for lite skolert i Bibelen, Koranen og Torahen til å kunne si noe om.
Skrevet 25. november 2011 13 år hær i nord går d nok i Ribbe med div tilbehør. etter middag går d gjærne i is, multer å det som verre er. hehe drikke går d i Mack juleøl, akevitt, julebrus. jada, ikke så lenge igjen jo.
Bli med i diskusjonen!
Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.