Gå til innhold

Jeg blir litt forbanna!


Håvard Sande

Anbefalte innlegg

Sitter og leser om 767-ulykken utenfor New York. "Eksperter" fra Egypt begynner nå, mot bedre vitende, å spekulere i Bermuda- triangler, overnaturlige eller atmosfæriske fenomener!! Er det mangel på intelligens hos disse folkene, eller er dette bare en media-brøler? Jammen godt det ikke er disse menneskene som har fått ansvaret for å etterforske dette! I respekt for de døde og etterlatte synes jeg man kan være litt mer kritisk til hva man uttaler i media.

[image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image] Tre sure fjes her!

Sitter nå bare og venter på å få lese at det hele var deres guds mening eller noe, som straff for et eller annet.. Sånt idioti som dette tror jeg fyrer oppunder fordommer!

Det måtte bare ut...

------------------

LN-HSA

Håvard Sande

havsa@statoil.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Torgeir,

en skal selvfølgelig være kritisk til alt en leser/hører i media, men jeg vil jo tippe at en av disse egypterne har kommet med en slik uttalelse siden det er kommet på trykk, og det i seg selv synes jeg er hårreisende. Om det er et offisielt syn fra de involverte fra Egypt tviler jeg på, det ville i så fall være ille mener jeg.

Hvordan media presenterer akkurat denne "storyen" synes jeg uansett ikke er så vesentlig, "opplysningen" er ganske konkret; enten så har man spekulert i overnaturlige fenomener, eller så er det en journalist med god fantasi der ute en plass...

[image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

LN-HSA

Håvard Sande

havsa@statoil.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...