Gå til innhold

BREATHTAKING FS2000!!!


Håvard Sande

Anbefalte innlegg

Er det andre enn meg som får høy puls og nesten litt pusteproblemer av å se på screenshots av kommende FS2000? Jeg kødder ikke! Jeg får nesten tårer i øynene. Tenker tilbake på FS2, og hvor fascinert lille fly-interesserte jeg ble den gang! Kanskje er det vissheten om at jeg ikke har maskin som takler denne saligheten som framkaller dette?

OK, dette var ikke særlig interessant saklig innlegg, så jeg får spe på litt: Jeg hadde tidligere tenkt å foreslå et slags siste FS98-flyin, ettersom de fleste nå sikkert kommer til å sitte alene og gispe foran FS2000, og glemme sine med-simmere i cyberspace.. Eller? Jeg har ikke fått helt med meg om FS2000 er kompatibelt med ProController og Squawkbox.. Så vidt jeg vet er det IKKE det, men må jo absolutt bli det!

Sitter og kikker på screenshots bl.a. fra Gardermoen, Flesland, Fornebu (!) og Kjevik (ref. http://www.alpha1.net/~tls45z/shots9.htm'>http://www.alpha1.net/~tls45z/shots9.htm)" TARGET=_blank>http://www.alpha1.net/~tls45z/shots9.htm) og dette er MEEEGET BRA! Applaus!

------------------

LN-HSA

Håvard Sande

havsa@statoil.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel med blandede følelser tenker jeg.Fs2000 er kanskje ikke så grensesprengende som vi først trodde eller?.Det som bekymrer meg mest er de knallharde krava til Harde varer eller Hardware som de sier andre steder i verden.Da jeg følger nøye med i andre fora rundt om,så er nok ikke fs2000 så bra som vi skulle ventet(når en ser på bug rapportene).Men det skal bli spennende å gjøre seg opp en mening selv om noen dager.......Så får vi heller komme tilbake til gledeshyl/krampegråt når den tid kommer.

LN-JOS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

FS2000 er i anmarsj, og alle gleder seg. Meg bekjent (er ikke helt sikker..) vil Squawkbox VIRKE i FS2000, men vinden vil bli feil.

Imidlertid tror jeg at jeg har en del med meg når jeg tror at ikke alle kommer til å oppgradere til FS2000 med en gang. Selv har jeg en bærbar 166MMX med 48 MB RAM og 1 (!) MB skjermkort. Med FS2000 vil jeg trolig ikke komme meg ut fra gate engang. Jeg regner med at det er andre som er i samme situasjon, og som ikke kan få til en oppgradering umiddelbart.

Selv regner jeg med å være en flittig FS98 bruker i lang tid fremover, men sitter selvfølgelig og drømmer når jeg ser fantastiske screenshots. Imidlertid er det (i hvert fall i mitt tilfelle) bedre å ha et fly som beveger seg enn still-bilder (framerate på omtrent 0,2)...:-)

I PC/SB regner jeg med at FS98 og FS2000 kan leve i felleskap i en god stund fremover. For oss kontrollere vil FS2000-fly uansett ikke se så mye annerledes ut på radarskjermen. Hvordan det vil fungere med multiplayer mellom de to versjonene er jeg ærlig talt ikke sikker på, men en viss konflikt må vi kanskje regne med.

Jeg regner med at skiftingen til FS2000 vil skje over en lengre periode, og tror derfor at det vil være vanskelig å få til et "siste FS98 flyin". Imidlertid har jeg planer for et større flyin i Sør-Norge før jul, og der står man fritt til å benytte hvilken versjon man ønsker (med forutsetning at FS2000 virkelig virker i SB...). Mer info om dette flyinet vil komme etter hvert.

Jeg ønsker alle som har anledning lykke til med FS2000, imens skal jeg ta meg en liten tur i FS98 :-)

-Frode

------------------

Event Coordinator

http://home.sol.no/%7Ees/" TARGET=_blank>ARTCC Norway

http://www.maeland.com" TARGET=_blank>www.maeland.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...