Gå til innhold

Roger Wilco = spyware. legger inn trojaner.


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei.

anbefaler dere å lese http://pete.rogerwilco.com/bbs/Forum1/HTML/002789.html" TARGET=_blank>denne tråden på Roger Wilco's forum.

Kommer fram at de nyeste versjonene av RW legger inn en trojaner/backdoor som heter fsg.exe. Denne laster ned et program som heter GATOR første gang RW kjøres. Deretter sendes det masse informasjon ut av din maskin når du bruker Roger Wilco: Surfevaner, maskin informasjon osv.

 

Dette er til informasjon, mere utførlig om dette på kan leses i linken ovenfor eller på http://no.gamereactor.net/news/index.asp?NewsID=1377" TARGET=_blank>gamereactor

Jan Roar Rød

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er da veldig farlig at noen vet noe om din maskin og surfevaner... ånei ånei!!

Jeg kan ramse opp alt her i forumet viss jeg vil med en gang,

tja. . 2 timer online.. surfer sjeldent på nettsider.

Spiller Flighstim online en gang i blandt ellers går det på counterstrike. og om noen vil ha maskininforsmasjon for de gjerne vite det.. en 2 år gammel pc uten krefter.. JADDA!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette hadde jeg mistanke til for 2mnd.siden da jeg lastet ned den nye versjonen da det dukket en figur opp i nedre del av skjermen.Reinsalerte hele pcèn på nytt å la inn den gamle versjonen inn igjen som jeg hadde brent inn på en cd,den bruker jeg ennå, tror den skal være rein for virus, så hvis det er noen som vil ha denne versjonen så skal jeg maile den til dere men på deres eget ansvar.

Arild

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Ivar Amundsen skrev:

Ja ja, herved er RW slettet fra maskinen og jeg blir "offline" som pilot til det kommer en ny "frisk" versjon eller aller helst til BC tas i bruk igjen!

Hei.

Det spørs om det kommer "frisk" versjon da. For det er jo selskapet som eier resounding (som lager RW) som krever at den trojaneren er med. Dette for at de skal sikres inntekt. Dette sier i hvertfall admin på det RW forumet jeg linka i min første posting her. De har laget det slik at man må installere RW med den trojaneren. tid for BC igjen snart?

For ordenskyld, RW er ikke eneste program som er SPYWARE, noen som bruker ICQ her?

Jan Roar Rød

[Endret av Jan Roar Rød 19-02-2001.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Ivar Amundsen skrev:

Ja ja, herved er RW slettet fra maskinen og jeg blir "offline" som pilot til det kommer en ny "frisk" versjon eller aller helst til BC tas i bruk igjen! ( Men vi kan jo ikke fly med BC mellom småflyplassene i Nord-Norge fordi enkelte andre europeere bruker RW ????? Forstå det den som kan!!)

Er redd dette kun kommer til å gå ut over deg selv. Se innleget mitt om samme emne her: http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003107.html"'>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003107.html" TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003107.html

Roger Wilco i seg selv er IKKE spyware. Fjerner du programmene "Gator" OG "OfferCompanion" som installeres SAMTIDIG som Roger Wilco, så er du kvitt problemmet.

[Endret av Frode Danielsen 19-02-2001.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ketil, Henrik og Frode!

Jeg har ikke sagt at det er "farlig"??

Det går heller ikke "ut over meg"?

Jeg er heldigvis i en situasjon at jeg kan VELGE selv!

Det betyr ganske enkelt at det er kun jeg som bestemmer hva min PC skal brukes til og hvem som skal få informasjon derfra, jeg kan fly offline med stor nytelse med den erfaringen jeg har gjort med RW så langt, kontra BC!

VALGET ER MITT!!!

Ivar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Posta ett relevant innlegg på flightsim.no-diskusjon: http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003107.html"'>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003107.html" TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003107.html

Men jeg anbefaler å skaffe en firewall, selv bruker jeg ZoneAlarm. Ellers anbefaler jeg å sjekke på http://grc.com"'>http://grc.com" TARGET=_blank>http://grc.com

Jeg er en av de VIRKELIG paranoide [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Bruker ikke ICQ lenger, etter jeg ble hacka (BIGTIME) gjennom det programmet [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image]

Mvh

Karl R Pettersen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...