Gå til innhold

framerate 15


Øystein Eker

Anbefalte innlegg

Framerate på 15 bilder/sek er et magisk punkt.

Øye kan max oppfatte 15 bilder i sekundet. Framerate over dette og bildene begynner å flyte i hverandre og blir levende.

Under 15 og du opplever enkeltbilder. Da er simmen vanskelig å ha med å gjøre uansett. Tenk deg at du blunker raskt når du kjører bil!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det med at øyet maks kan oppfatte 15 bilder / sek er det dummeste jeg hører (men du er ikke den eneste som har sagt det [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]), den som sier at han ikke kan se forskjell på et videobilde med 15 bilder / sek og et med 25 bilder / sek, han bør ihvertfall aldri få sette seg bak spakene i en flymaskin (ei heller et bilratt spør du meg [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]) (det er ikke uten grunn at det amerikanske tv systemet har 30 bilder i sekundet serdu [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image])

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...