Gå til innhold

SATCO mailinglister


Håvard Stigen Andersen

Anbefalte innlegg

Det er vel flere enn meg som har fått beskjed om at for å få beholde PID/CID, MÅ man være med på tilhørende mailinglister fra SATCO. Jeg meldte meg på i går. Da jeg møtte å jobb idag, lå det ikke mindre enn 30 mail om PEPSI og PEPSI MAX! (Pepsi MAX er vondt, er det ikke?) Tror i hvert fall det var det det handlet om, jeg slettet hele driten med en gang.

Er det andre som irriterer seg over dette? Noen som har en ide om hva en kan gjøre med dette? Såvidt jeg forsto det på SATCO er det ikke aktuelt å melde seg av lista. Det er heller ikke aktuelt å ta imot alt det tullet. (enda verre må det jo være for dem som sitter på oppringt modem...)

Noen synspunkt?

LN-HSA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Håvard.

Jeg abonnerte også på denne mailinglista før, og det var snakk om at man måtte være medlem så og så lenge før man 'fikk lov til' å unsubscribe. Jeg tror imidlertid at det kom en del klager på dette, for det er ikke akkurat den minst aktive lista som finnes. Av og til var det opp mot 100 mail hver dag, og man måtte forberede seg på noen minutter med nedlasting av mailer hver gang man logget seg på. Mye krangling var det også.

Så plutselig en dag dumpet det ned en mail med unsubscribe-instrukser, og vips! ...jeg var fri! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Husker ikke hvor jeg sendte dette, men spør på lista.

------------------

Bjørn O.

henjum@online.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm.... da har jeg misforstått.... igjen [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

"Det er vel flere enn meg som har fått beskjed om at for å få beholde PID/CID, MÅ man være med på tilhørende mailinglister fra SATCO"

Jeg trodde det var pilotlisten det var snakk om, men der tok jeg altså feil. Ja ja..... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Og det med Pepsi var bare en fleip. Jeg vet at det i mange "matvarer" er mange "falige" stoffer. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden det er snakkom leskedrikker og "farlig" tilsetninger kan jeg bidra med dette:

Aspartam er et litt komplisert glukosemolekyl, sammensatt slik at vi kjenner søtsmaken, men har ikke enzymer i fordøyelseskanalen vår til å bryte ned og ta opp stoffet i kroppen. Således er det aldri bekreftet at det kunstige søtningsstoffet Aspartam har noen helseskadelig virkning.

Dette til orientering:-)

(Og uten å ha nevt noen preferanse hva kullsyreholdige drikker angår....)

Ola

..............endelig noe jeg hadde greie på også............

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Bjørn!

Tror det var unsubscribe-instrukser i "intro"-mailen. Hvis det blir trøbbel, mailer jeg den godeste Ray F. Jones og sier hva jeg mener om dette!

[image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Synd at en slik i utgangspunktet nyttig liste skal bli ødelagt av pøbel og cocaholikere!

LN-HSA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner meg ikke igjen her. Mottar fra tid til annen mail (1 mail pr. uke/14dager) og bare med relevant info fra SATCO. Kan ikke tenke meg at de kan påtvinge oss "søppelpost"/reklamemailer osv. P.S. Pepsi Max er godt! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For det første; Pepsi Max er skadelig, det er fullt av Aspartam. En jeg bodde med tidligere drakk 2 liter av den guffa til frokost!!! urk!

Men uansett, Jørgen, er det NOTAM-lista du er med på? Jeg meldte meg først på som pilot, og fikk da en sjelden mail. Nå etter at jeg meldte meg på ATC-lista, tok det helt av!

LN-HSA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei OJ! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

Du abonnerer sikkert på den 'vanlige' flightsim-lista - den som hovedsakelig dreier seg om FS98 generelt. Her får man ca. 10-20 mailer pr. dag - ikke sant? - og så av og til får man en mail i fra R. R. Whistler (SATCO-sjefen) om hva som foregår. Helt greit det. Det finnes imidlertid en egen mailingliste fra SATCO som inneholder så mye informasjon som nevnt her - med flere tusen subscribere. Jo flere kokker, jo mere søl! (... og møl [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image])

------------------

Bjørn O.

henjum@online.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dette var jo festlig, nå har diskusjonen spredd seg hit og.. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jeg ville bare si at jeg har hørt at det i USA, der de jo er veldig ivrige med stoffer som Aspartam (i light-brus og sånn) er dokumentert sterkt økt fare for å utvikle hjernesvulst dersom man får i seg mye av stoffet.

ANYway, la oss heller diskutere FS, det er mye kjekkere!

LN-HSA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...