Gå til innhold

En av de bedre er blitt enda bedre.


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

The Beech Bonanza G36 Turbo Mod V4,  av  Robert Young  Bonanza Turbo V4 -Su6 RELEASED - Microsoft Flight Simulator (2020) - The AVSIM Community .

INGEN er flinkere med "flight models" i MSFS enn Robert Young.  Sånn var det i FSX,  i P3D4 og nå også i MSFS.  Han begynte med Bonanza`en,  og den ble raskt en yndling for et års tid siden,  men så ble den delvis "ødelagt" av simmens utallige oppdateringer,  og etter hvert ga Robert opp.

I tillegg ble han syk og "forsvant" fra miljøet.  Nå er han tilbake,  og har igjen forbarmet seg over G36 Turbo-versjonen,  og det kjennes !!  Himmel og hav for en flyfeeling 😍

 

b1.jpg

b2.jpg

b3.jpg

b4.jpg

  • Like 4
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har testet denne, jeg kan ikke merke at det er turbo egenskaper i denne mod. Klarer ikke å klatre høyere enn en normal single engine piston, over 1200ft  strever du med positive climb. Det er i høyder over 7000ft en turbo maskin begynner å gjøre nytten for seg , du vil ha tilsvarende climb performance med turbo i høyden som ved bakken. Det samme gjelder for BE58 i FS2020 , det ser ut som det er turbo luft inntak på cowlings på denne maskinen men performance er elendig over 10 000’

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

×
×
  • Opprett ny...