Gå til innhold

Sim Update 6-tråden


Dag Baardsen

Anbefalte innlegg

Den 19.10.2021 klokken 22.10 skrev BJM62:

Har aldri hatt problemer med min steam versjon før, men til slutt gikk jeg inn i steam, (forøvrig ingen synlig update der)

kjørte en validate files på min MSFS, da lastet den ned en liten fil. Lovende!

Startet MSFS som vanlig og da fant den update'n med en gang. Laster ned nå.

Kan ikke huske noengang å ha hatt software med slike spennende oppdateringer! 😁

Må gå noen runder før den finner installeren (Xbox appen må være installert) - litt skattejakt 😁
Så snart installeren er lastet ned (mindre fil) er det bare å starte MSFS 2020. Da finner FS installeren og laster ned ca 5 GB (hos meg i hvert fall med standard versjon)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grei skuring her, måtte installere via Xbox-appen og ikke via MS Store + content-oppdatering (8.7GB) ved første oppstart av simmen.

Etter en times runde må jeg si meg meget fornøyd, virker ikke som om det er noen store brølere denne gangen. De to bugsa som har irritert meg mest fra SU5 er fikset (autogen som vises ukorrekt/forsvinner og overaggressiv trim).

MSFS ❤️

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig fornøyd etter siste oppdatering (og for øvrig SU5 også). Har fått tilbake en del live traffic (nå ser jeg trafikk i alle fall +10nm). Til og med contrails på fly under meg når jeg fløy over Schiphol. Ting flyter bra og ser meget bra ut. Et par av flyene fikk noen ekstra feilmeldinger etter SU6, men de kan jeg foreløpig leve med. Mistet vel også 4-5 fps når fristelsen ble for stor ved å sette LOD til 400, men det ser i grunnen like bra ut ved 200, så med min maskin er jeg fornøyd 🙂 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Den 19.10.2021 klokken 23.05 skrev Hans Erik Bye:

Alt gikk greit her. Måtte gå på "få oppdateringer" i Microsoft store først. Så tømte jeg community, og stoppet Navigraph. Deretter startet sim og oppdatering gikk ganske raskt synes jeg. Fløy en tur før jeg shuttet ned og lasta inn communiy og startet på nytt. Alt fungerer nå helt ok. MEN min track IR er blitt helt håpløs.. blaffrer hele tiden og er ikke lenger brukenes. Noen som opplever det samme med Track IR? (Den virket perfekt i går) Har ikke testet VR enda.

Edit:  Min trackIR virker nå perfekt. Alt jeg måtte gjøre var å bestille en ny ProClip.. Etter jeg gjorde det fant jeg en oppdatering i TrackIr som var tilgjengelig.. og da virker det. Så om noen trenger en track clip pro.. så får jeg en til salgs om noen uker når den kommer 😉 😜argh...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...