Gå til innhold

Helikopter "Hjelp"


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei Folkens!!

Trenger litt hjelp jeg, det har seg sånt at jeg hater å fly helikopter på fs98, og det har sin grund "jeg får det ikke til"

Jeg har ikke Joistick eller noe slikt, så jeg må bruke Keybordet.

Og det jeg lurer på vilke taster er det jeg bruker her for å kunne fly et helikopter. hver gang jeg prøver å lande eller å ta av, så går det som regel rett i bakken. Så hvis noen kan hjelpe hadde jeg hvert takknemlig for det.

Mvh

Stian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg andbefaler deg og ikke fly helikopter med tastaturet. For det er så og si umulig synes jeg. For du må korigere hele tiden!

Jeg fikk ikke det tli selv og gikk rett og slett ut å kjøpte meg en meget bra stikke. Og etter at jeg fikk den har jeg rimelig kontroll over helikopteret. Går noen ganger i bakken enda men det er mye bedre. Enkelte helikopter synes jeg det hjelper av og til å trykke på F8 er ikke helt sikker på hvorfor men det er mye lettere å lande!

Men vis du skal fly med tasta tur så brukte jeg 4, 2, 6, 8 og 5 for å sentrere rorene. Disse tallene finner du på kalkulator delen på tastaturet.

Lykke til med helikopter flygingen din [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Hilsen

Tor Harald Tessem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hepp

Jeg har ca 3000 timer på riktige helikoptre, men klarer knapt å fly 206`en i FS98 MED joystick (ooops, det der kanskje sier mere om meg som pilot enn om FS98), så jeg tror å fly den med tastaturet grenser til "mission impossible". Dette er mye pga at flight modellen for helikoptre i FS98 etter min mening er helt skivebom. Om du går til: http://members.aol.com/keitht777/helipad.html"'>http://members.aol.com/keitht777/helipad.html" TARGET=_blank>http://members.aol.com/keitht777/helipad.html så kan du finne .air filer som er bearbeidet for å gjøre helikopterflygingen enklere. (Uten at det blir mere realistisk av den anledningen)

Terje

------------------

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...