Gå til innhold

First impressions


Aslak Iversen

Anbefalte innlegg

Først: Sjekk at flight model er satt til "Modern" og ikke "Legacy" i options>general>flight model. Hvis den står som Legacy fungerer ingenting riktig.

 

Greit å utelukke at det er på grunn av en feiloppsatt joystickakse eller noe lignende. For å være sikker:

Plugg ut alle USB enhetene bortsett fra tastatur og mus før du starter simmen. Start på Rygge i DA40NG. Slå på numpad på tastaturet og bruk numpad 8 og 2 for elevator, 4 og 6 for aileron. 5 sentrerer aileron. Slå av parking brake og sett full throttle med musa. F5 trekker opp flaps. Når jeg klatrer med 75 knops fart får jeg da ca 700 fot/min. Motorinfo viser over 90% load og over 2000 RPM.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, modern vs legacy har jeg ikke sjekket. Tror den står i legacy.

Som sagt, aksene fungerer OK, det er performance som er problemet. Jeg kan trekket flyet 90 grader opp om jeg vil, pg da er det ikke aksen som ikke fungerer. Alt henger sammen som i RL, jeg trekker opp og hastigheten synker og motsatt.

Endret av Aslak Iversen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Årsaken til at jeg foreslo å teste med kun mus og tastatur tilkoblet er at da kan du være sikker på at du får testet at det ikke er en assignment av en eller annen motorkontroll som har sneket seg inn i det skjulte. Symptomene kunne for eksempel tyde på at MSFS har lagt til mixture/condition på en knapp eller akse et sted.

Ved å gjøre den testen spesifikt med DA40NG er du også sikker på at du kun endrer throttle med musa. 

Hvilke fly skjer det med? Er det kun propell? Stempelmotor eller turboprop? Står spakene riktig når du titter ned på de i cockpit? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da fikk jeg satt mixture til auto, og det ble marginalt bedre. Forsøkte en landing challenge til Lukla og greide ikke å holde meg flyvende med full thrust i landing configurasjon. Noen reinstall kommer ikke på tale, det gidder jeg bare ikke. Har et nytt oppsett med kontrollere på vei, så får vi se om det blir bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjorde et forsøk, men å fly med buttons er tilnærmet umulig for meg. Skiftet til joystick in game og forsøkte på nytt. Det så bedre ut. Godt mulig at jeg forventer for mye, men 700 ftm climb etter takeoff med et fly som skal kunne komme seg opp på 16000 ft høres veldig dårlig ut. Målt mot P3D så er dette veldig dårlig. Kom meg opp på 3000 ft (ny høyderekord!) og fløy over fjorden til Torp. Thrustmaster 16000 fungerer greit, men har litt problemer med å få lagt inn reversere i P3D. Det er bare TM 1 throttle som kontrollerer alle motorer og reverse ligger på 2 steder for to motors fly.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...