Gå til innhold

Litt av hvert rundt Flesland- Ulriksmasten, Pyttane, broer m.m.


thomassonor

Anbefalte innlegg

10 timer siden skrev Magnus F. Meese:

Løsningen er enkel, Tom. Slutt å skrive i MSFS-seksjonen, det skaper bare friksjon. Hvorfor i alle dager du skal sitte å spore av tråder her inne med dine tanker om en platform du ikke bruker - helt uoppfordret - skjønner jeg lite av. Det må da finnes noe mer konstruktivt å bruke tiden sin på?

Er ikke forumet åpent og likt for alle? Er segregering og forskjellsbehandling det du mener er best for Flightsim.no? Bør nye medlemmer kun få tilgang til de forum som beskriver medlemmet karakter best?

Personlig synes ikke jeg noe om slike synspunkteter, de er svært lite inkluderende. Greit nok, jeg ser mitt innledende innlegg som forøvrig kun var myntet på humor kom skjevt ut for noen, forstår at enkelte finner dette utfordrende å takle. Kanskje kjærligheten for egen interesse er for stor? I såfall er det ikke vanskelig å forstå, tross alt en litt geeky hobby vi har he he.

Selvironi fremfor segregering, evnen til det å takle selvkritikk og heller stille kontra kritiske spørsmål når mått med kritikk. Ja det er i seg selv en god egenskap noe jeg også ønsker jeg hadde mer av (lite feilfri altså).  Betyr selvsagt ikke at man må like alt for det og jeg tror det aller fleste vet hva jeg liker og ikke liker. Ergo tjener jeg jo heller ikke noe på å ha dette som en agenda, gjør jeg vel? Nei la oss heller bruke egen erfaring til belære der hvor humoren tydeligvis svikter, kanskje også med saklig begrunnelse? F.eks det skyldes; "bredbånd, rendering, bug, eller rett og slett det er bare slik det er kompis" Uansett fremgangsmåte, målet er å forsøke å forstå hverandres interesse, dele åpent og lett mellom hverandre og med det unngå å havne i slike unødvendige diskusjoner. Er ikke det også litt av friheten og gleden med f.eks. VATSIM da Magnus, at vi kan bruke ulike verktøy og platformer for å dele en felles interesse samtidig som vi forstår utfordringen av forskjellene? Vi geldrer ikke på nybegynnere å sier de må holde seg offline kun fordi de smeller av når de ikke klarer ting eller erter andre simulatorer slik f.eks. jeg hørte på radioen i kveld?  "Pilot to ATC..  What is he doing, he popped up suddenly in front of me, and he is way off the gate... Must be using Microsoft Flight Simulator"...  Vel jeg lo, men sånn er min humor, kanskje ikke for alle :)

Men dersom noen ikke tåler min form for humor, må jeg jo beklage for intensjonen er ikke skadelig ment.  Min tid er alt for kort til det!

Viser til min egen post som jeg føler er like gyldig i dag, kanskje i lys av siste følelser blir ironisk, men prøv å hold i tankene at jeg hverken er ond eller 

har en skummel plan.. 

Signerer av med dette, men minn meg gjerne på igjen dersom forsøk på humor svikter eller kritikken blir for nærgående. 

Setter pris på det Magnus, Mads og dere andre :)

 

PS.. Sikkert noen skriveleifer her og der også

 

Endret av Tom Knudsen
Fant skriveleif
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden skrev Tom Knudsen:

Er ikke forumet åpent og likt for alle?

I utgangspunktet ikke, det er en privateid side der eierne står fritt til å moderere og regulere innslipp slik de vil. Så ikke prøv deg på noe freedom of speech-tull, det har ikke noe med nettforum å gjøre.

Det er heller ingen grunn til å gulpe opp tusen ord for å forsvare barnsligheten sleivsparkene dine. Som en 100% XP-bruker går du regulært inn i MSFS-seksjonen og lirer av deg kjedelige kommentarer bidrar null og niks og bare sporer av diskusjonen som foregår.

12 timer siden skrev Tom Knudsen:

Uansett fremgangsmåte, målet er å forsøke å forstå hverandres interesse, dele åpent og lett mellom hverandre og med det unngå å havne i slike unødvendige diskusjoner.

Dette er nøyaktig det du setter kjepper i hjulene for med det konstante anti-MSFS-kjøret ditt i et MSFS-subforum. Les nå bare for eksempel denne tråden frem til din kommentar, og se hvordan den umiddelbart sporer av med en gang du stikker innom.

Hvis du vil promotere XP gjør du dette i subforum for XP eller for allmenn diskusjon, ikke i MSFS-seksjonen. Så enkelt er det faktisk.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.
Merk: Innlegget ditt må godkjennes før det blir synlig.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...