Gå til innhold

God Jul 2020 til alle simmere


Robert Hulthin
 Del

Anbefalte innlegg

Hei alle og god jul!

I år har vi sluppet å be om donasjoner til server og softwarelisenser ettersom det har tikket inn faste småbeløp fra flere av dere, og rause enkeltbeløp fra andre av brukerne her inne.
Samlet koster nettstedet nå ca 3000 i året i lisenser og domeneavgifter, og det er kun ved deres hjelp vi får det til å tikke og gå rundt.

Teamet takker for støtten og håper at vi i løpet av vinteren kommer opp med et nytt tilbud til dere som skal sikre driften gjennom 2021/22. Skulle du ønske å donere et beløp, så kan du følge linken HER. Alle monner drar, og vi er superglad for dere som fortsetter å donere 20-30 kr måned etter måned. Det er disse beløpene som gir oss trygghet for fremtiden, og merkes minst på lommeboken deres.

Håper videre på masse gode diskusjoner, tips, hjelp her inne og at dere fortsetter å produsere innhold av den kjente høye kvaliteten til alle de forskjellige simmene.
Vi skal fortsette å være lydhør for hvordan vi kan ble et enda bedre forum, og mantraet er fortsatt at flightsim.no er "AV og FOR simmere"!

Ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år når vi kommer så langt.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

×
×
  • Opprett ny...