Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har gått med noen timer i scenery editoren, men nå fungerer AI traffic, ATC og taxi assist markings med navn på taxebaner og nummer på gates. Har lagt til taxi signs og malte taxeskilt på terminalområdet. Mye arbeid med aprons og painted lines i tillegg til noen custom textures. Bruker fortsatt default 3d modeller.

Området øst for 18-36 er foreløpig ikke rørt.

Noen som vil betateste? Tar gjerne tilbakemeldinger på taxisign, lys og andre ting. Sjekk gjerne om ATIS gir lyd fra seg. Den sluttet å fungere her av ukjent grunn.

midlertidig link: https://drive.google.com/file/d/1fB0TDBa4ApFWg5tO44PjGUx3_tLYHG0p/view?usp=sharing

 

 

 

Microsoft-Flight-Simulator-10_6_2020-10_07_48-AM.jpg

  • Like 10
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Til info hvis andre sliter med det samme i sine scenery: Jeg har feilsøkt omtrent alt, og det ser ut som at det som forårsaker stillhet fra ATIS er å beholde approaches fra default scenery. Arrivals, Departures, frequencies, waypoints, ILS og NDB kan tilsynelatende beholdes. Jeg forstår ikke helt hvorfor, da en approach i .xml kun referer til runway, ILS og waypoints med navn, og navnene er fortsatt de samme, men ATIS får lyd hvis jeg setter deletaApproaches til TRUE. Jeg vet ikke om det er verdt å ta jobben med å lage alle approaches manuelt bare for å få ATIS, men jeg skal prøve en og se om det fungerer.

For å få AI traffic og ATC til å fungere fullt ser det ut til å holde med å slette taxiways, runways og parking, lage nye runways, legge en taxebane langs centerline med type RUNWAY og riktig navn og ha sammenhengende kobling helt fra parking til runway med en hold short node på veien.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Rettelse: Feilen med ATIS ligger i Flightsimulator. ATIS fungerer ikke dersom aktiv rullebane har en ILS med bokstav bak, som ILS-Z 18. Det er derfor det fungerer når jeg sletter default approachene, og siden default scenery på ENZV prioriterer rwy 29 så fungerte det tilsynelatende i default. Det fungerer ikke i default dersom man tvinger aktiv rullebane til 18 ved å sette kraftig vind før man starter. Det samme kan testes på default ENKB ved å sette vindretning til 70 grader eller til 250 grader. ATIS fungerer der hvis aktiv er 25, men ikke 7 da 7 har ILS-Z 07.

Denne forumposten om P3D fra 2013 beskriver samme bug.

 

Har også funnet ut at Runway alias fra P3D sdk fungerer i FS2020 så man trenger ikke lage nye rullebaner dersom man bare vil rette taxi og parking. Isåfall er oppskriften å lage en airport med deleteAllTaxiways, deleteAllJetways. Lag en taxiway langs centerline med type RUNWAY og riktig nummer. Lag sammenhengende taxiway fra parkingtaxi til runwaytaxi med en hold short node på veien. Lim inn følgende i xml før build.

<RunwayAlias
      		number="18"
      		designator="NONE"/>

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...