Gå til innhold

ILS


 Del

Anbefalte innlegg

Jeg prøvde meg på å legge inn ILS på ENKR uten at det ble 100% suksess.

Little NavMap plukker opp frekvensen, og kommer opp med korrekt localizer på RWY 23, men det dukker ikke opp noe på GPS'en.

Noen som har prøvd på dette?

<Ils lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" heading="233.4" frequency="110.3" magvar="0.0" ident="KR" width="5.0" name="ILS RWY 23"/>

Brukte denne fremgangsmåten, og finner heller ikke noe mer i dokumentasjonen på hva som skal til for å få det frem i simulatoren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

		<Ils lat="62.5546861" lon="006.0841694" alt="49.0F" heading="242.9" frequency="111.95" magvar="-1.7" ident="VGR" width="5.0" name="ILS/DME 25">
			<GlideSlope lat="62.5633028" lon="006.1208917" alt="49.0F" pitch="3" range="27.0N"/>
		</Ils>

 

Denne brukte jeg på Vigra. Du trenger en egen del for Glideslope om du skal simulere ILS. Men scriptet ditt ser riktig ut for å iallefall få inn en localiser?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Finn Kristoffer Hansen skrev:

		<Ils lat="62.5546861" lon="006.0841694" alt="49.0F" heading="242.9" frequency="111.95" magvar="-1.7" ident="VGR" width="5.0" name="ILS/DME 25">
			<GlideSlope lat="62.5633028" lon="006.1208917" alt="49.0F" pitch="3" range="27.0N"/>
		</Ils>

 

Denne brukte jeg på Vigra. Du trenger en egen del for Glideslope om du skal simulere ILS. Men scriptet ditt ser riktig ut for å iallefall få inn en localiser?

Hvor fant du info om GlideSlope?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får XML Parsing Error når jeg legger inn

		<GlideSlope lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" pitch="3.4" range="27.0N"/></GlideSlope>
		</Ils>

etter den første linjen min. Og prosjektet gir CTD når jeg forsøker å åpne det...

Skal dette kanskje stå inne i ILS-taggen?

		<Ils lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" heading="233.4" frequency="110.3" magvar="-15.6" ident="KR" width="5.0" name="ILS RWY 23"/>
			<GlideSlope lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" pitch="3.4" range="27.0N"/>
		</Ils>

evt. bare sånn

		<Ils lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" heading="233.4" frequency="110.3" magvar="-15.6" ident="KR" width="5.0" name="ILS RWY 23"/>
		<GlideSlope lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" pitch="3.4" range="27.0N"/>

ADE kan jeg glemme foreløpig fordi jeg har avinstallert alt annet enn FS2020 🙂 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant problemet...

Jeg har en / for mye på slutten

...name="ILS RWY 23"/>

Dette fungerer fint...

Ser at også XML-sjekken i forumet farger den siste </Ils> rød inntil jeg fjerner / 🙂 

<Ils lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" heading="233.4" frequency="110.3" magvar="-15.6" ident="KR" width="5.0" name="ILS RWY 23">
	<GlideSlope lat="69.7276306" lon="29.907069444444442" alt="308.00F" pitch="3.4" range="27.0N"/>
</Ils>

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Del

×
×
  • Opprett ny...