Gå til innhold

Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Opplever at aileron trim (mappet på buttons) ikke fungerer bra. Banker jeg venstre fra level flight, og retter opp så vil flyet rulle ut med svak høyre bank og må trimmes venstre for level flight. Samme skjer ved en høyre bank. Controller er en Saitek yoke, satt opp med riktig (for meg) sensitivity og romslig deadzone. Kjent bug, eller er det noe hos meg?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • Premium Medlem

Hos meg fungerer alt bra i simmen bortsett fra trim. Den er helt latterlig ustabil til tider... Selv om luften er rolig, og speeden er gjevn forandrer den seg hele tiden. Hadde det vært så vanskelig å trimme ut en C-172 i virkeligheten så hadde jeg aldri greid å ta lappen 😂  I p3d hadde jeg aldri slike trim problemer... håper de kommer opp med en fix snart!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • Premium Medlem

Enig at den er treg og unøyaktig, problemet er mere at når jeg ruller ut av svingen så vil motsatt vinge droppe ned litt og trenge trimming for å få level flight. Tror vi alle er enige i at trimmen ikke er optimal og får vente på fix

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...