Gå til innhold

Kjeller Flyplass - Har noen satt i gang?


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg lurer på om noen har satt i gang med prosjekt for Kjeller flyplass? Jeg skulle personlig bidratt selv, men må innrømme at mine ferdigheter ikke strekker til når det gjelder å sette sammen bygg, hangarer, parkeringsplass osv. Dette blir i så fall et prosjekt som tar lang tid. Enn så lenge kan jeg godt bidra med bilder, da jeg jobber aktivt som flyinstruktør der grunnet korona sin fremtreden, og dermed satt en stopper for trafikkflyving i nærmeste fremtid.

Med et slikt prosjekt, hadde det vært utrolig bra om man får på plass visuelle punkter som Haukåsen og Ahus, samt en mer nøyaktig presentasjon av Lillestrøm, Forskningsparken IFE, FFI mm. Det ville vært en fryd for alle som har glede av småflymiljøet, men også de som kommer inn med passasjerfly over Insuv, Nosla eller Valpu. Jeg vet blant annet at mine studenter benytter seg av MSFS, og tviler ikke på at flere i småflymiljøet gjør det. Så med det visuelle på plass, er MSFS et ypperlig treningsverktøy på mange måter både prosedyremessig, men også for navigajson.

(Dette er kanskje feil tråd, så rett gjerne på meg.)

 

  • Like 3
  • Thanks 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • Premium Medlem

Støtter forslaget ( bønnen)  om Kjeller! En av verdens eldste flyplasser! Der er det flere flyklubber som driver skole og privatfly virksomhet. Politi og ambulanse/redningshelikoptere frekventer ofte. Et knutepunkt for GA på Østlandet. Har selv fløyet i klubbene der i over 25 år. Tipper at mange flyelever der hadde hatt god nytte av det om det kom en fin versjon med også litt omliggende scenery. Hadde vært utrolig flott om noen hadde tid og lyst til å ta tak i den. 😇

  • Like 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...