Gå til innhold

Kjeller Flyplass - Har noen satt i gang?


northernpilot

Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Jeg bor i Lillestrøm, og har fløyet på Kjeller i 20 år. Jeg kan gjerne ta bilder av spesifikke ting (innenfor småflyhavna) ved behov. Bare å ta kontakt på PM om jeg kan være til hjelp. Jeg er naturlig nok veldig interessert i en best mulig versjon av ENKJ 🙂 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som kjent driver Dag og Martin nå med prosjektet, men om andre har lyst på å lage modeller av statiske ting som skilt eller fly, så kan jeg få ordnet bilder av dette til dere. For mange er Kjeller kjent med at det står stort sette de samme flyene på gresset, og i tillegg har man til tider Hawker Sea Fury på GA Apron.

Legger ved litt bilder som kan brukes.

Hvis andre har mulighet og kompetanse til å lage fotoscenery av Lillestrøm og Kjeller, så er dette virkelig stort for GA-miljøet. Andre kjente merker som mange nok legger merker til i området er jo: Ahus, Strømmen storsenter, Skisenteret SNØ på Lørenskog.

IMG_4291.jpg

IMG_4285.jpg

IMG_4284.jpg

IMG_4295.jpg

IMG_4289.jpg

IMG_4293.jpg

IMG_4294.jpg

  • Like 4
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette begynner virkelig å ta form! Dette kan man enkelt kjenne seg igjen i, og det oser av små detaljer. Gleder meg til å se close-up fra de ulike byggene.  

Liker svært godt detaljer som at NRFK har sin egen platting, og det at hangaren til venstre for NRFK har en åpning. Legger ved et flyfoto av Kjeller, så kan man se hvor godt jobbet dette er så langt! Stripene er i dag nok litt mere slitt, men ser ut til at Dag har full kontroll på akkurat dette.

Jeg håper vi klarer å få jaget vekk disse svarte VIP-bilene som stadig dukker opp på tarmac, og rullebanen. I tillegg til han ivrige karen som står klar til å gi pushback like vet Aeromech.

DSC_4398.jpg.b95f0daf5cc3f164f481048b79f452ec.jpg

 

  • Like 4
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...