Gå til innhold

Høykvalitets satelittdata


Jan R. Storelvmo

Anbefalte innlegg

Igår kom jeg over en side som heter https://satellites.pro/

Sjekket flere steder både i Norge og resten av verden og kvaliteten er mildt sagt forbløffende. Langt over både Google, Bing og Norge i Bilder. Finnes noen problemområder i norge også her, men jevnt over er det en kvalitet som er helt overlegen andre kilder og så slipper man i stor grad disse firkantene med ulike satelittbilder. Noen som har vært borti denne før? Evt. vet om det går an å få den inn i Ortho4xp? Leste på XP forumet at denne var litt problematisk å få inn i Ortho4xp.

Sjekket blant annet ENTC og ENDU. Kvaliteten er mildt sagt imponerende.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, men Svalbard er fortsatt et problemområde om du skal dekke hele svalbard. Aerosoft og en annen nordmann som var aktiv for noen år siden har jo laget et meget bra Svalbard scenery. Håper det blir portert over til FS2020. Det kom også til XP. Om jeg husker riktig så var kvaliteten på satelittfoto der ganske så bra.

Sjekk resten av verden også. I Tromsø kan du zoome helt inn i byen, og disse fæle glorende grønnfargene der det er skog (som man kan se på google og bing) er borte og erstattet av høykvalitets satelittfoto. Imponerende! ;) Tenk om man kan bruke disse i simulatoren fremover.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...