Gå til innhold

Bilder fra Youtubefilm Coronakrisen


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Kanskje er det bra mener nå jeg. Det er et vanvittig forbruk og voldtekt av natur og miljø vi har lagt opp til i verden! Man kan håpe at kapitalistene får seg en trøkk de sent glemmer. Feks. alt svineriet som produseres mtp det såkalte grønne skifte er bare bullshit! Teknologi som aldri burde vært innført. Vindmøller og solceller som kanskje de verste eksemplene på rovdrift av sjeldne metaller og massiv ødeleggelse av natur, samt at levetiden er horribelt dårlig og elendig utnyttelsesgrad! Men noen ser stor profitt, og driter i annet enn utbytte til seg selv og sine aksjonærer.

Det eneste håpet vi har om virkelig grønn teknologi er ITER og tilsvarende fusjonsreaktorer! Det finnes ingenting som kan sammenlignes med disse prosjektene. De langt overgår steinaldertech, som solceller, vindkraft og atomkraft feks. La oss håpe at denne teknologien kan skinne som en stjerne! Bokstavelig talt! Vi har da energi i 10000 vis av år, og mye av enrgiproblematikken mtp elektrisitet er borte!

https://www.wired.com/story/fusion-energy-iter-reactor-ready-to-shine/

La oss også håpe at flybransjen kan ta et kvantehopp. Det vi har i dag er fremdeles 50-100 år gammel teknologi. Det skjedde store gjennom brudd tidlig til midten av 1900, men etter det er det bare forbedring av det samme. Vi har gjort det før, og kan kanskje? ta et nytt hopp?! Det går bare SÅ lenge med dagens teknologi, og det er overhodet ikke bærekraftig! Spesielt båt og fly. Men enorme cruiseskip og frakt/tankere er de aller største svinepelsene vi har sett i hele historien.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...