Gå til innhold

Fighter pilot reagerer på Battlefield 3 mission


Kjetil Håvan

Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Ikke overrasket, men synes uansett Håvard har et poeng. Når man først gjør noe, hvorfor ikke gjøre det skikkelig... Det samme burde gjelde for filmer. Det er greit med noen kunstneriske friheter her og der, men min erfaring er at virkeligheten ofte overgår fantasien. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

42 minutter siden, Svein-Frode skrev:

Når man først gjør noe, hvorfor ikke gjøre det skikkelig... Det samme burde gjelde for filmer. Det er greit med noen kunstneriske friheter her og der, men min erfaring er at virkeligheten ofte overgår fantasien. 

Fordi virkeligheten rett og slett ikke er like interessant, i hvert fall ikke for "mannen i gata". Vi som er over gjennomsnittet interesserte i fly og flyging hadde selvfølgelig satt pris på det - men som Mover selv nevner, i noen av de andre videoene hans, så hadde f.eks ikke BFM (Basic Fighter Maneuvers) sett bra ut på film om det hadde vært gjort slik som i virkeligheten. Og det samme er tilfelle når det kommer til spill, folk flest er ute etter underholdning og gir blanke i om det er realistisk eller ikke. En realistisk representasjon av luftkamp hvor man kun ser fienden på radar og datalink og skyter BVR (Beyond Visual Range) - om man i det hele tatt klarer å finne fienden - hadde nok ikke vært særlig interessant for den gjengse Battlefield-spiller.

Ta heller en titt på DCS-videoene hans hvis du er ute etter realisme. Mover er en av Eagle Dynamics sine SMEs (Subject Matter Experts) på F-16C og han har også laget et par videoer av early access versjonen hvor han snakker om og går igjennom ting som start up, taxi, take off, air to air refueling og landing.

 

 

Endret av Fredrik Edvardsen
  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...