Gå til innhold

Flight Simulator 2020 New Preview Video!


Tom Knudsen

Anbefalte innlegg

Det er vel som med alt annet, gode detaljer innenfor en hvis radius, hvis ikke blir det mye å rendre og da kværker du de fleste pcene. 

Men det så temmelig flatt ut selv nært (les: øya i bakgrunnen), kvaliteten på ortho vist på bildet, kan også fåes i andre simulatorer. Vannet ser dog bedre ut på filmen.. 

Får bare håpe de holder progresjonen med nattlyset også slik som vist her fra KittyHawk

KittyHawk_E3_withLogo_003-2.thumb.jpg.47bbd8c0b2dccea92b250cae0d1ddc36.jpg

Endret av Tom Knudsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tilfellet noen ikke har sett før.  Skyene ser i alle fall bedre ut enn FSX og detaljenivå på bakken er der. 

Problemet er at det ser ut som de benytter Unigine engine, om så tilfellet ser jeg ikke hvordan de skal klare å simulere hele verden på en gang. 

Eksempel fra Unigine:  

 

Endret av Tom Knudsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns det er rart om en nysatsing fra MS skal basere seg på innkjøpt motor. Syns også landskap og skyer ser anderledes ut i de små snuttene ver er vist enn fra Unigine, men foreløpig blir dette kun synsing og spekulasjon fra min side :) 

ser uansett frem til masse spennende nyheter og det er helt klart at de har lagt noen koner i markedsføringsteknikk slik som de bygger opp PR-planen ut mot oss brukere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Jeg synes det ser lekkert ut, men det blir spennende hvor kompromissene kommer for å få dette til å flyte. Har ikke hatt en flysim med skikkelig flyt siden FS9 - og det var først mange år etter at den var kommet på markedet. Jeg gleder meg uansett. Har gått lei av både Aerofly og P3D og er klar for noe nytt nå. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En annen ting er dette med SDK og 3. parts addon. Når dette er utgangspunktet, og videoene ser jo unektelig ut til å være ingame, hvor ender det da når utviklere som ORBX, Aerosoft og alle de andre (og sikkert nye) selskapene lærer seg gode teknikker og gjør ytterligere forbedinger på alt fra environment til teksturer? 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt mer info:

https://fselite.net/previews/microsoft-flight-simulator-4k-previews-from-the-global-preview-event/

https://fselite.net/originals/an-overview-of-the-technical-details-for-the-new-microsoft-flight-simulator/

Ser helt vanvittig ut dette her. Hvis det stemmer alt som står i artiklene, så handler ikke dette her bare om grafikk, men også om aerodynamikk og det ser ut som om simmen blir oppdatert over hele fjøla. Spent på hva LM gjør nå :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ukentlig bra ut dette her, gleder meg til å prøve den. Men dessverre er det et par faktorer vi allerede vet om.. Cloud based ortho betyr normalt bare en ting, dårlig kombinasjon med streaming og som Microsoft selv sier. Ikke utelukkende abonnement løsning. Husk også at filmen er laget på en RTX2080 og vist i 4K, så her må man oppgradere deluxe for å kjøre. Tror neppe dette ser like bra ut på en 1080p skjerm eller kort. 

Men det er mye å glede seg til, ser unektelig ut som en enorm flott VFR og kanskje også IFR om system simulering blir prioritert. Med 600 KM sikt kan en slik opplevelse bli temmelig bra. 

Selv om dette er en pre-alpha release teaser var det synd å se all microstutter, heller ingen glede å høre at helikopter ikke vil være å finne i MSFS2020 med det første, man får bare krysse fingre og tær for at 

fremtidige versjoner kommer med noen nytt.  Husk også at Windows så smått beveger seg mot abonnement, da med dette, xbox og windows + andre nytte ting som adobe, navigraph osv. Ja da kan det bli dyrt.. 

Alt vi kan si nå er at fremtiden ser, pardon my french helsike bra ut for oss flysimmere, gleder meg stort..

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Dette begynner å bli seriøst interessant,  og selv om det er vanskelig å forstå hva som skjer,  så ser det ut som vi kan forvente en utrolig spennende utvikling av FS :) .  Det blir også spennende å følge med hva Lockheed Martin gjør med P3D  !?  Og hva med X-plane og AeroFlyFS2 ??  Det kan ikke være lett å være utvikler med store prosjekter på gang,  og så kommer denne revolusjonen som forandrer alt (?).  Det blir nok mange som blir sittende på gjerdet ei stund framover, uten å kjøpe scenery eller flymodeller......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitat

Asobo’s second step was to review all of the existing code in FSX to determine what to adapt, what to upgrade, what to emulate, and how to integrate a simulation system with its visualization engine. 

Sitat

Yes, the word streaming means you’ll need an internet connection, but you can download and pre-cache scenery areas for offline use, or even fly in a fully offline mode.

Sitat

The performance was buttery-smooth throughout my testing. I didn’t find a frame-rate counter, but it was easily 30 fps (frames per second) or greater. In about five hours of flying, I saw a handful of stutters in the scenery, and made it crash to the desktop twice. I spotted one or two instances of odd scenery textures, one airport on a plateau thanks to some bad elevation data, a slight lag in how building reflections are drawn on lakes, and noted that some of the water textures were slightly repetitive. Once a software tester, always a software tester, of course, but hiccups like these are absolutely negligible when you’re talking about a pre-alpha build. The computers were described as upper-, but not top-, end machines with GeForce RTX video cards, and the internet connection feeding the scenery tested out at about 25 megabits.

https://inspire.eaa.org/2019/09/30/an-inside-look-at-microsofts-newest-flight-simulator/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nettopp sett hele Froogle sin gjennomgang. Hva kan man si? Dette er bare helt utrolig og uventet. Vi har vel aldri sett noe lignende i vår søk etter realisme. Jeg sitter her og lurer på hvor langt det er mulig å komme virkeligheten. I likhet med Froogle var jeg sikker på at dette ville bli nok et "game" eventyr fra Microsoft. Jeg er så glad for at jeg tok feil! Her er det bare å glede seg som en unge på julekvelden! Men hva nå med P3D; X-plane og FS2???😁

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, dette ser spennende ut. I og med at VR utgår inntil videre (er 100 % sikker på at de allerede har dette på gang selv om de ikke går ut med det), ser det ut til at 34-tommers widescreenskjerm blir det neste for min del. Og da må man selvsagt også oppgradere grafikkort, og så er det prosessor (og da må man nok ha nytt hovedkort også) og minne. Kanskje en heller skulle fått somlet seg til å få meldt seg på det LAPL-kurset?

Endret av Ole Kristian
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Better have a good internet speed

2019-10-11_010807.thumb.jpg.19faf2d86c100f48fab373b77531487f.jpg

fordi den bruker 

azure.thumb.jpg.a8e55641f68f6125c583784c7e9c90e2.jpg

til å generere bl.a 

detail.thumb.jpg.918901a1a2d01fb5b645c5eaeb366093.jpg

Som dette

detail1.thumb.jpg.50069bc78ee0890fbd50031cf4fe2462.jpg

mountain_scenery.thumb.jpg.6f04f0f66be2c99d2243db3348f174ae.jpg

newguinie.thumb.jpg.a3cef317a4d36d26169af519193f82be.jpg

newyork.thumb.jpg.174a4b8ed966b3e4e789a45e2cca10a4.jpg

 

Men man kan kjøre i offline modus, da får man mye lavere kvalitet og ikke like crisp med tanke på trær osv. Men det ser fremdeles bra ut 

offline_mode_seattle2.thumb.jpg.17d216d792ed6f22f00075bd9606cbef.jpg

offline_mode_seattle.thumb.jpg.fefd20f7875923b67b0a98b3874f406d.jpg

som også her over paris

offline_paris.thumb.jpg.65b4d92dba286f681625a1fcfa45a2ba.jpg

 

Litt lokal regn for å avslutte oktober oppdateringen. 

rain_city.thumb.jpg.893748a0e4fe0aa709b9b16212dbf538.jpg

 

Bing Cloud og Azure Cloud = En solid dose abonnement tror jeg.. 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...