Gå til innhold

Den tiden av året igjen...


Geir Teigo

Anbefalte innlegg

Hei dere
Flightsim no har noen kostnader på leie av serverplass og her om dagen melding om at det kommer en julehilsen i form av en faktura fra ProISP som er vår netthotell-leverandør.

Pr. i dag har vi 332 kroner på konto og vi må få betalt regningen pålydende 1188,- i desember. Siden forrige serverfaktura har vi også betalt en regning for lisens og abbo på forumløsningen, og alt dette ble dekket opp av innsamlingsrunden vi hadde for et års tid siden.
Vi må igjen be dere brukere om å se om det finnes noen slanter som kan doneres via PayPal eller VIPPS så vi klarer å holde det gående et år til. 

Fra nettsidene, https://www.flightsim.no/donering/

Følg link for å komme til doneringssiden. På forhånd takk for all støtte

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flightsim.no er nå et rent fritidsprosjekt som ikke har nettbutikk som genererer inntekter for drift. Nettstedet er flyttet fra dedikert server til et webhotell, men det er fremdeles ikke gratis.
Vi prøver så lenge vi kan å ikke kjøre reklame på nettstedet, men er da avhengig av noe støtte fra miljøet for å holde nettstedet operativt.
Nettstedet benytter bl.a. en rekke plugins som gir funksjonaliteter til f.eks. feed fra Facebook, selve layout malent etc. Bedre funksjoner krever betalingsløsninger, og eventuelle overskudd fra donering til flightsim.no, vi gå direkte til innkjøp av bedre funksjonalitet og løsninger.

Vi har allerede mottatt doneringer som dekker rene driftsutgifter i 2018, og enda litt til. Vi setter av penger til neste års domenekostnader fra det som kommer inn, men vi ønsker å investere i en ny programvare for forumdelen først.

Vi har hatt planer om å gjøre Flightsim.no om til en klubb, men inntil videre håndteres “klubbkassen” via oss som privatpersoner.

Det er fullt mulig å donere på VIPPS til telefonnummer 95208181. Husk å merke betaling som donering til flightsim.no! Alle midler settes over på egen klubbkonto.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...