Gå til innhold
Geir Teigo

Den tiden av året igjen...

Anbefalte innlegg

Hei dere
Flightsim no har noen kostnader på leie av serverplass og her om dagen melding om at det kommer en julehilsen i form av en faktura fra ProISP som er vår netthotell-leverandør.

Pr. i dag har vi 332 kroner på konto og vi må få betalt regningen pålydende 1188,- i desember. Siden forrige serverfaktura har vi også betalt en regning for lisens og abbo på forumløsningen, og alt dette ble dekket opp av innsamlingsrunden vi hadde for et års tid siden.
Vi må igjen be dere brukere om å se om det finnes noen slanter som kan doneres via PayPal eller VIPPS så vi klarer å holde det gående et år til. 

Fra nettsidene, https://www.flightsim.no/donering/

Følg link for å komme til doneringssiden. På forhånd takk for all støtte

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Flightsim.no er nå et rent fritidsprosjekt som ikke har nettbutikk som genererer inntekter for drift. Nettstedet er flyttet fra dedikert server til et webhotell, men det er fremdeles ikke gratis.
Vi prøver så lenge vi kan å ikke kjøre reklame på nettstedet, men er da avhengig av noe støtte fra miljøet for å holde nettstedet operativt.
Nettstedet benytter bl.a. en rekke plugins som gir funksjonaliteter til f.eks. feed fra Facebook, selve layout malent etc. Bedre funksjoner krever betalingsløsninger, og eventuelle overskudd fra donering til flightsim.no, vi gå direkte til innkjøp av bedre funksjonalitet og løsninger.

Vi har allerede mottatt doneringer som dekker rene driftsutgifter i 2018, og enda litt til. Vi setter av penger til neste års domenekostnader fra det som kommer inn, men vi ønsker å investere i en ny programvare for forumdelen først.

Vi har hatt planer om å gjøre Flightsim.no om til en klubb, men inntil videre håndteres “klubbkassen” via oss som privatpersoner.

Det er fullt mulig å donere på VIPPS til telefonnummer 95208181. Husk å merke betaling som donering til flightsim.no! Alle midler settes over på egen klubbkonto.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Utrolig givervilje her inne. Passerte 2000 nå i kveld, så 2019 er sikret og vel så det.
Tusen takk for støtten til alle som har bidratt


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 3

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Igjen takk til alle som har bidratt. Jeg har gjort alle bidragsytere til Premium members, noe som blir synlig i forumet, og jobber med en liten overraskelse til dere som jeg håper er på plass i god tid før jul.

 

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×