Jump to content
Sign in to follow this  
Vidar Eggen

Utrolig trist melding!

Recommended Posts

Det er med svært tungt hjerte jeg viderebringer den forferdelig triste meldingen om at Kai Kristiansen er gått bort, 61 år gammel.
Kai har hatt sviktende helse i årevis, men har hatt styrke til å leve som om han hadde mange år foran seg. Vi så ikke dette komme!  

Kai har for mange av oss vært selve inkarnasjonen av en flysimulatorentusiast og dyktig cockpitbygger. Jeg traff ham første gang i "godteributikken" Aviation Megastore i 2006 da vi begge skulle til FSWeekend i Lelystad. Jeg ble invitert til Kai på Kapp for å se hans hjemmelagde MIP og første trinn i cockpitbyggingen. Jeg ble svært imponert over alt han hadde laget for egen hånd, og besøket medførte at jeg turte å kaste meg ut i et eget cockpitprosjekt.

Via Flightsim.no vokste gjengen av cockpitbyggere seg større, og de årlige turene til Lelystad sveiset oss sammen. Mange av oss har opplevd utrolig hyggelige og morsomme samlinger hjemme hos Siss og Kai, der humoren og kunnskapen florerte. Det er en betydelig kameratgjeng som i dag sørger over å ha mistet en god, morsom og kunnskapsrik venn. I dag gråter vi med Siss og guttene over å ha mistet en mann, far, bestefar og venn - en kjernekar! 

Vi lyser fred over Kai Kristiansens minne!

Vidar

Kai_Kristiansen_B737.JPG

  • Sad 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...