Jump to content
Sign in to follow this  
Atle

Tilbake til simulatorverden

Recommended Posts

Hei

Etter noen år med nesten ikke noe flying skal jeg nå tilbake. Men jeg har innsett at min Fs9 ikke duger lenger! Jeg er simulator pilot av typen: Ctrl+E, takse ut, se på wing view, holde før jeg svinger ut på rullebanen, se på forskjellige wing views, ta av med gleden av wing views og ja dere skjønner....wing views er viktigere for meg enn akkurat det å lære meg å være pilot med alle rutiner der...

Mitt spørsmål er som følger: Hvilken simulator bør jeg gå for? Prepar3d, FSX? hvilken er lettest å få wing views i? Det blir uansett en av disse da de har mest addons....

PS, jeg har prøvd FSX for mange å siden, og droppet med engang fordi wing views mulighetene var ræva i mine øyne, med alt tullet med utvending lyd for wing views og sånt... rett tilbake til FS9 på den tiden....

 

Jeg er også Airbus mann, Aerosoft eller flightlabs sin? Noen av dem som kommer med wing views ferdig? og mulighet for å tilpasse de til mine ønsker? Er det riktig lyd? altså innvendig lyd?

 

Jeg setter veldig pris på all hjelp jeg kan få... Hilsen en som vil tilbake på vingene... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

P3D. FSlabs, men for dyr. AS flyene bra (v3) men i dag ikke ferdig utviklet ennå. Vært mange nedsettende kommentarer omkring AS bussene, og det er fordi folk ikke skjønner forskjell på de tre versjonene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evt. X-plane. Du trenger helst Chaseplane om du går for P3D, eller Xcamera for X-plane. Kan laste ned gratis demo versjon av XP og prøve før du evt. bestemmer deg for om du vil kjøpe den. FSlabs er den helt klart beste, men til ditt behov slik du beskriver det ville jeg nok fulgt Andrew sitt råd om Aerosoft sin. Noe enklere enn FSlabs sin, men også mye billigere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for innspill.... 

Er det Er det Professinal License eller Academic License man kjøper av Prepar3D?

 

Edited by Atle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Academic lisens holder for di fleste,men har ett lite vannmerke oppe i høyre hjørne.Man må på Professional for å unngå dette vannmerket.

I tillegg så er det å merke seg att noen få utviklere tar seg bedre betalt for addon om du har Professional.Disse utviklerne styrer jeg unna,selv om di har meget gode addon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, kjøp Academic. Professional er uten vannmerke, men enkelte utviklere tar bedre betalt om du har pro-utgaven og det er ingen forskjell. 

PS: Jeg er litt "sær" og var redd at vannmerket ville bli irriterende og i veien, men jeg har knapt merket det ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

I forhold til valg av simulator, så er det smak og behag. Personlig så foretrekker jeg P3D, men det har noe med at det finnes utallige meget gode Addons. F.eks. PMDG 737, 777 og 747, FsLabs A320 hvis man liker større fly. A2A og flere for mer turboprops og mindre motorfly.

Anbefaler deg å sjekke ut twitch.tv og søk på fsx - så kan du se på folk som streamer enten p3d eller x-plane - så kan du se hvilken simulator som virker best for deg!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...